"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Ψάρεψε τούνα… 195 κιλών 17χρονος από το Τρίκερι !

lafarm

Σχετικά άρθρα

000

Μια τεράστια τούνα συνολικού βάρους 195 κιλών και μήκους περίπου 2 μέτρων ψάρεψε το προηγούμενο διάστημα ο 17χρονος Παναγιώτης Χατζηβαγγέλης από το Τρίκερι μαζί με τον πατέρα του Κυριάκο στο Βόρειο Ευβοϊκό κοντά στα Λουτρά Αιδηψού… εντυπωσιάζοντας ακόμη και τους επαγγελματίες αλιείς με τη μαεστρία και την τύχη του!

Οπως περιγράφει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο 17χρονος Παναγιώτης από τα 8 του χρόνια πηγαίνει στο καΐκι του πατέρα. Αρχικά όπως αναφέρει απλώς παρακολουθούσε τον πατέρα του να δουλεύει και σταδιακά χρόνο με το χρόνο ξεκίνησε να βοηθάει με αποτέλεσμα σήμερα στα 17 του χρόνια να κάνει τη δουλειά που κάνει ένας ενήλικας.

Οσον αφορά την τυχερή ψαριά, ο Παναγιώτης εξηγεί, ότι συνήθως οι τούνες κυμαίνονται σε βάρος από 30 έως 80 κιλά, ωστόσο πιο σπάνια, όπως και στη δική του περίπτωση, ψαρεύονται και μεγαλύτερα. Ενδεικτικά, ο ίδιος τονίζει ότι το χρόνο συνήθως ψαρεύονται σε ολόκληρη την Ελλάδα 4-5 ψάρια με τόσο μεγάλο μέγεθος.

Για την μεταφορά της τούνας στο ιχθυοπωλείο χρειάστηκε φορτηγό ενώ κατά τη διάρκεια της μεταφοράς το ψάρι έγινε αντικείμενο σχολιασμού από δεκάδες περαστικούς, οι οποίοι φωτογραφήθηκαν πλάι στο ψάρι, ενώ παράλληλα απορούσαν για το πώς το έπιασαν και πως το ανέβασαν στο καΐκι τους.
εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης