"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.3 C
Trikala

Ψυχρολουσία από τις αυξήσεις της ΝΔ στο ρεύμα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος, οι οποίες αγγίζουν το 20% στο κόστος ανά κιλοβατώρα. Με τις αυξήσεις αυτές, ένα μέσο νοικοκυριά θα δει επιβαρύνσεις περίπου 30 ευρώ το δίμηνο, ενώ για τις επιχειρήσεις και τους αγρότες τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα.

Η αύξηση του κόστους της ενέργειας πλήττει ιδιαίτερα την οικονομία του τουρισμού και την πρωτογενή παραγωγή, καθώς οι επιχειρήσεις στους συγκεκριμένους κλάδους έχουν πολύ αυξημένες ανάγκες σε ηλεκτρική ενέργεια. 
Με τις αυξήσεις αυτές φανερώνεται το πραγματικό σχέδιο της δεξιάς για την οικονομία.

Με τακτικές “Μπολσονάρου” προσπαθεί να απαξιώσει τα δημόσια αγαθά για να τα πουλήσει, όπως ακριβώς έκανε και στο παρελθόν. Τώρα θα πρέπει όμως να απολογηθούν στον ελληνικό λαό, από τον οποίο απέσπασαν την ψήφο υποσχόμενοι ελαφρύνσεις και στήριξη της πραγματικής οικονομίας.

Υπενθυμίζεται ότι επί ΣΥΡΙΖΑ μειώθηκε ο ΦΠΑ στην ενέργεια, θεσπίστηκε η έκπτωση 10% στους συνεπείς καταναλωτές και διευρύνθηκαν οι δικαιούχοι του κοινωνικού τιμολογίου. Η Νέα Δημοκρατία ξεκινάει με τεράστιες αυξήσεις στην ενέργεια κι απ΄ότι φαίνεται έπεται συνέχεια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης