"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

22.8 C
Trikala

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Δεν είναι θέμα μόδας, ούτε πρόκειται για κάποια λύση ανάγκης. Είναι η λογική συνέπεια των προσιτών τιμών, αλλά και των πολλών πτήσεων από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παράλληλα με την έλξη που ασκεί σε όλους μας η ίδια η πόλη και η ιστορία της. Έτσι, τα τελευταία δυο χρόνια, όλο και περισσότεροι Έλληνες ταξιδεύουν στην ιταλική πρωτεύουσα, έστω και για ένα τριήμερο. Οικονομικά πακέτα ολιγοήμερων διακοπών έκαναν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο, βασιζόμενα τόσο στα φτηνά αεροπορικά από τα δυο μεγάλα αεροδρόμια της χώρας, όσο και στο συνδυασμό αεροπορικού και διαμονής, αφού ο όγκος των κρατήσεων βοήθησε και στην καλύτερη διαπραγμάτευση των τιμών των ξενοδοχείων.

“Οι τιμές για ένα τριήμερο από Αθήνα, με αεροπορικά και διαμονή σε τριών αστέρων ξενοδοχείο διπλά σε στάση μετρό, ξεκινούν από 95€” μας αναφέρουν από το 18-24 Travel,  που το 2017 “ταξίδεψε” περισσότερους από 4000 επισκέπτες στην ιταλική πρωτεύουσα. “Η πλατφόρμα που έχουμε αναπτύξει και προσφέρει τους καλύτερους δυνατούς συνδυασμούς αεροπορικών και διαμονής, εκτόξευσε αυτού του τύπου τα πακέτα. Τη μερίδα του λέοντος είχε η Ρώμη, αφού ο μεγάλος όγκος πελατών μας οδήγησε σε πολύ καλές συμφωνίες και με ξενοδοχεία” εξηγούν.

“Ο προορισμός θα συνεχίσει να ενισχύεται: Οι πολύ καλές τιμές, το γεμάτο πρόγραμμα, τα αξιοθέατα, η γενικότερη ταξιδιωτική εμπειρία που ζεις και μεταφέρεις στους γύρω σου, οδηγούν σε μια ανοδική πορεία από την ελληνική αγορά. Άλλωστε τα πακέτα κοστίζουν λιγότερο από τη Σαββατιάτικη έξοδο στην Αθήνα. Γιατί να μην το ζήσεις;” Οι πτήσεις είναι πλήρεις, οι τιμές προσιτές, ο προορισμός…must, ε, πώς να μη συνεχίσει ο κόσμος να την έχει πρώτη σε προτιμήσεις;

Οι φωτογραφικές selfie δεδομένες, ο καημός της απραγματοποίητης ευχής στη fontana di trevi εξίσου δεδομένος, βάλε και λίγη γαστρονομία, άντε και κανένα αθλητικό γεγονός για τους άντρες, αλλά και τη βόλτα στα μαγαζιά ακόμη και χωρίς πολλά ψώνια για τις γυναίκες… κλείσαμε!

Βρίσκουμε απλά το πακέτο που μας ταιριάζει και.. στη Ρώμη παιδιά! Στη Ρώμη.

news247.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης