"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Όμορφες Τρικαλινές ποιοτικές βραδιές στον εικαστικό χώρο «Scoop Art Gallery»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μια ξεχωριστή ποιοτική βραδιά έζησαν όσοι παρευρέθησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (15/10/2015) στον εικαστικό χώρο «Scoop Art Gallery», της ζωγράφου κυρίας Πηνελόπης Σχιζοδήμου, που λειτουργεί από μηνός περίπου στην πόλη μας επί της οδού Γλάδστωνος 5.

galeri 2

Μέσα στο πολύ θερμό, φιλόξενο  και καλαίσθητο φιλικό περιβάλλον, δημιουργήθηκε μεταξύ των παρευρισκομένων μία σπάνια οικία ατμόσφαιρα στην οποία κυριάρχησαν συζητήσεις περί τέχνης, φιλοσοφικών προβληματισμών, επιστημονικών θεμάτων,  ιστορίας και μουσικής.

galeri 1

Εντυπωσιακή ήταν η αυθόρμητη συμμετοχή όλων στις συζητήσεις που ακολούθησαν καθώς και  το υψηλό επίπεδο της θεματολογίας που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον όλων μέχρι αργά το βράδυ.

galeri 3

Μοναδική επίσης ήταν και μουσική κάλυψη της βραδιάς από το Αρχιτέκτονα Μάκη Δασκάλου με ένα εκλεκτό ξένο και Ελληνικό ρεπερτόριο, τον γνωστό ηθοποιό και μουσικό Παναγιώτη Ζαχαρόπουλο, τον βαρύτονο χορωδό Τάκη Κατσανούλη, την φιλόλογο και καθηγήτρια κλασσικής κιθάρας Ελένη Αλεξίου και  την Έλενα Βαούλινα σε γνωστά ρώσικα παραδοσιακά τραγούδια.

galeri 4

Ήταν κατά γενική ομολογία όλων μία από τις καλύτερες βραδιές στις οποίες έχουν παρευρεθεί ως τώρα. Η κυρία Σχιζοδήμου υποσχέθηκε ότι οι συναντήσεις αυτές θα συνεχιστούν κατά τακτά χρονικά διαστήματα και είναι σίγουρο ότι ο φιλόξενος αυτός εικαστικός χώρος θα προσδώσει μία άλλη ποιοτική νότα στην καλλιτεχνική κίνηση της πόλης μας καλύπτοντας μία ανάγκη που όντως λείπει από το φιλότεχνο κοινό.

galeri 5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης