"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Όποιος θέλει να κουμαντάρη τους Έλληνες πρέπει να βαστάη ένα δισάκι γεμάτο, ομπρός το Χριστό, πίσω τους διαόλους και στη μέση το χρυσάφι. Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής φεύγοντας κρυφά το 1963 για αυτοεξορία στο Παρίσι(ταξίδεψε σαν… Κώστας Τριανταφυλλίδης για να μην τον πάρουν μυρωδιά οι δημοσιογράφοι) δήλωσε λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της Ολυμπιακής «Φεύγω, γιατί την Ελλάδα την κυβερνούν, δύο π@ύστηδες και μια πουτ@ν@!..», εννοώντας τους τρεις τότε μεγάλους εκδότες.

H πλήρης κυριαρχία στα ΜΜΕ της ηττημένης αριστεράς μετά τον εμφύλιο ήταν αναμφισβήτητη και οφειλόταν τόσο στην ιδεολογική συμπόρευση μαζί της των ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης, όσο και ότι ήταν σαφώς πιο δημοφιλής στις λαϊκές μάζες.

Όλα αυτά σήμερα που η διαπλοκή έχει γιγαντωθεί άλλαξαν, η δεξιά τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο “παίζει” στην ενημέρωση-προπαγάνδα από θέση ισχύος.

Το χρήμα καθορίζει πια την “ιδεολογική” κατεύθυνση της 4ης εξουσίας, που όπως και οι υπόλοιπες τρεις (δικαστική, εκτελεστική ,νομοθετική) έχουν πολλά ανοικτά ζητήματα με την διαφάνεια σε τούτο τον τόπο

(στη φωτο ο Κων. Καραμανλής με εκδότες).

Κωνσταντίνος Κουτσονάσιος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης