"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Όρθιος και στην Καβάλα ο ΑΟΤ!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που καίγονταν περισσότερο για το τρίποντο τα Τρίκαλα απέσπασαν λευκή ισοπαλία από την Καβάλα και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Ιωνικού στην Ρόδο διατήρησαν την διαφορά των πέντε βαθμών από την Νίκαια ενώ θα περιμένουν και τα αυριανά αποτελέσματα για να δουν πως θα πλασαριστούν οι υπόλοιποι πίσω του. Παράλληλα κράτησε πολύ πίσω του την ομάδα της Καβάλας, στους επτά βαθμούς.

Τα Τρίκαλα δεν κινδύνεψαν σχεδόν καθόλου στο σημερινό παιχνίδι. Είχαν καλή κυκλοφορία, σφιχτή άμυνα με σωστές αλληλοκαλύψεις αλλά δεν ήταν διόλου επικίνδυνα μπροστά. Η μπάλα δεν έμπαινε στην περιοχή και κυρίως με σουτ από μακριά προσπαθούσαν οι «κυανέρυθροι» να γίνουν απειλητικοί.

Στο πρώτο ημίχρονο τα Τρίκαλα αφού ισορρόπησαν το παιχνίδι απέναντι στους Καβαλιώτες που μπήκαν πιο ζωηρά απείλησαν τους γηπεδούχους κυρίως με μακρινά σουτ του Λώττα. Στο 25΄ μάλιστα παραλίγο να ανοίξει το σκορ όταν ο Δήμιζας με υπερένταση έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη η Καβάλα και πάλι μπήκε πιο ορεξάτη και στο 49’ με τον Παπαδόπουλο πλησίασε στο γκολ με τον Γιακουμή όμως να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.

Κίτρινες κάρτες είδαν οι Παπαστεριανός της Καβάλας και Σταματής των Τρικάλων.

Καβάλα (Παύλος Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Καζαντζίδης, Παπαστεριανός, Κέρθι (70’ Καθάριος), Μαρκόπουλος, Θωμαϊδης. Μαϊδανός, Παπαδόπουλος (80’ Οκάν), Σκαθαρούδης (58’ Ορφανίδης), Γαβριηλίδης, Στίκας

ΑΟ Τρίκαλα (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Βέρτζος, Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Παπαγεωργίου, Τσίπρας, Πελάεθ (62’ Πέλκας), Λώττας (76΄Άλεξιτς), Σταματής (82’ Γιαννίτσης)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης