"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.2 C
Trikala

Όσοι γράψατε ή σκεφτήκατε «και τι δουλειά είχε εκεί η 24χρονη» καταλαβαίνετε πόσο εκτός τόπου και χρόνου είστε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η 24χρονη κοπέλα ήταν παραμονή πρωτοχρονιάς στο Αχίλλειον με την παρέα της. Θυμίζω ότι την πρωτοχρονιά τα μαγαζιά έκλειναν υποχρεωτικά στις 2.

Εκεί την πλησίασε ο «ιδιοκτήτης» (που τώρα το Αχίλλειον λέει ότι είναι υπάλληλος) και προφανώς της είπε εμείς θα συνεχίσουμε, έχουμε κλείσει σουίτα στο Met, αν θέλετε ελάτε. Ούτε ροζ πάρτι όπως πήγαν να το παρουσιάσουν ούτε τίποτα.

Απλά after πάρτι εξαιτίας του υποχρεωτικού ωραρίου. Έχουμε πάει σε τέτοια επί Παπαθεμελή αμέτρητα.Στη σουίτα λοιπόν του Met ήταν 25 τουλάχιστον άτομα όπως διαβάζω, κι εδώ υπάρχει ένα θέμα όταν την ίδια ακριβώς μέρα η αστυνομία συνελάμβανε «για διεξαγωγή παράνομου πάρτι» έναν άνθρωπο μόνο του στο Αγγελοχώρι και μια νεαρή ιδιοκτήτρια καταστήματος στον Εύοσμο που την βρήκαν λέει από τα στόρι που ανέβασε, ή έναν επίσης νεαρό που «ανάρτησε στο διαδίκτυο βίντεο εκφράζοντας σ’ αυτό απόψεις οι οποίες επέχουν θέση διέγερσης σε ανυπακοή» (έτσι ακριβώς γράφει η ανακοίνωση).

Την ίδια στιγμή που στις σουίτες του Met πάρταραν ανενόχλητοι καμιά 25αριά, ανάμεσα στους οποίους και επικεφαλής μεγάλης εταιρείας μαθαίνω.

Σ’ αυτό λοιπόν το πάρτι, σε κάποιους γυάλισε η 24χρονη, κάποιος της έριξε κάτι στο ποτό ή την παρέσυρε να πιει πολύ ποτό, δεν έχει σημασία, το αποτέλεσμα όμως σε κάθε περίπτωση ήταν αυτή φεύγοντας να πέσει λιπόθυμη στο διάδρομο.

Εκεί λοιπόν την πιάνουν ο «ιδιοκτήτης» του μπαρ (ή υπεύθυνος ή ό,τι είναι τέλος πάντων) και άλλοι δύο ή τρεις, τη βάζουν μέσα σε ένα δωμάτιο και τη βιάζουν, ένας, δύο, όλοι, δεν ξέρουμε. Ενώ είναι λιπόθυμη όλο αυτό.

Η κοπέλα ξυπνάει το πρωί, προσπαθεί να καταλάβει που βρίσκεται και γιατί, και ενώ αρχίζει να θυμάται βλέπει πάνω στο κομοδίνο κάτι κουτιά από Viagra. Την επόμενη μέρα πάει στην αστυνομία και καταγγέλει το βιασμό, και από τότε μέχρι σήμερα τα ξημερώματα που αναρχικοί έγραψαν με σπρέι στη τζαμαρία του Αχίλλειον και μας ανάγκασαν έτσι όλους να ασχοληθούμε ΚΑΝΕΝΑ τοπικό ΜΜΕ δεν έχει γράψει το οτιδήποτε πλην ενός.

Τέσσερις παρατηρήσεις:

Ένα, η αστυνομία που ανέβασε στο Facebook βίντεο με τη σύλληψη κάτι φοιτητών με Black&Decker γι’ αυτήν την περίπτωση έγραψε ένα σκέτο «συνελήφθη 27χρονος για τον βιασμό 24χρονης».

Δύο, όσοι γράψατε ή σκεφτήκατε «και τι δουλειά είχε εκεί η 24χρονη» καταλαβαίνετε πόσο εκτός τόπου και χρόνου είστε. Που πάντα είστε ούτως ή άλλως όταν το λέτε για θύματα βιασμού ή άλλου εγκλήματος.

Τρία, δείτε και σημειώστε ποια ΜΜΕ τον ξεκάθαρο βιασμό πήγαν να τον περάσουν ως «ροζ πάρτι».

Τέσσερα, ελάτε να μου ξαναπείτε για τους αναρχικούς «που καταστρέφουν περιουσίες» (τη τζαμαρία του Αχίλλειον εν προκειμένω).Στα σχόλια άρθρο που περιγράφει όλα τα παραπάνω.

Βασίλης Εμανουηλίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης