"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9.5 C
Trikala

“Όσο μεγαλώνουμε, τα παιδικά χρόνια μάς τραβάνε από τα μαλλιά” *

lafarm

Σχετικά άρθρα

Padiotis

“Όσο μεγαλώνουμε, τα παιδικά χρόνια μάς τραβάνε από τα μαλλιά” * .
Κωστής Παπαγιώργης
* Μου το θύμισε η συμμαθήτριά μου ΒΑΣΩ ΓΩΓΟΥ την οποία κι ευχαριστώ .
Η φωτογραφία είναι από την λεγόμενη πενταήμερη εκδρομή της τελευταίας τάξης του εξαταξίου Γυμνασίου {δεν υπήρχαν ακόμα Λύκεια} των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων “Γ.Τσιλιμίγκα-Θ.Βενδίστα” των Τρικάλων , στην Κέρκυρα .
Την έβγαλαν κατά την επιστροφή τους από το νησί των Φαιάκων , όπου πέρασαν από το Κήπο των Ηρώων του Μεσολογγίου . Είναι μπροστά στο τάφο του Μάρκου Μπότσαρη . Άνοιξη 1975 .

Δεν είναι το σύνολο των μαθητών της τάξης . Υπάρχουν και απόντες από την φωτογραφία οι οποίοι δεν συμμετείχαν στην εκδρομή .

Οι εικονιζόμενοι στην φωτογραφία :
Κάτω σειρά (από αριστερά) : Θεόδωρος Καλιάγρας , Θωμάς Καλυβιώτης , Ευαγγελία Μπούρα , Μαρία Κουρεμέντζα , Μαρία Ρίζου , Νίκος Παδιώτης .
Επόμενη σειρά (από αριστερά) : Κώστας Μπακοβασίλης , Αδάμος Κισκίνης , o Λυκειάρχης και συνοδός της εκδρομής Γεώργιος Τσιλιμίγκας , Νίκος Τασιόπουλος , Βασίλης Σακελαρίου (με τα γυαλιά ηλίου) αγκαλιάζει τον Θωμά Καλυβιώτη , από πίσω του , Σούλα Λάππα , Ευάγγελος Παραπραστανίτης (ο γνωστός και ως Τζόνυς του ποδόσφαιρου) , Θεόδωρος Μπίχτας , Γεώργιος Ρουμπιές (αγκαλιάζει την Λίτσα Μπούρα) , λίγο πάνω και δεξιότερα Γιώργος Ψύρας , Μαρία Μάγγου (;) .

Επόμενη σειρά (από αριστερά) : Απόστολος Μαρκαντάς (με το πουλόβερ στους ώμους) , Ασπασία Σταμπέρνα , Βιργινία Σίμου , Παναγιώτης Παπανικολάου , ακουμπάει στον ώμο του , η Νικολέττα Λυγάτσικα , λίγο κάτω με τα γυαλιά ηλίου Δημήτρης Στάμου και τελευταία της σειράς με θαμπό πρόσωπο η Σούλα Τζιώλη , πίσω της , η Βάσω Γώγου και αριστερά της η Ρίτσα Παδιού .
Πάνω και στην τελευταία σειρά , στην κορυφή , Αθανάσιος Ρούντος , Γιάννης Καλαμάρας και Δημήτριος Γκιζλής .
Το Σάββατο 6/6/2015 , πάνω στα σαράντα χρόνια από την αποφοίτησή τους , θα συναντηθούν για να θυμηθούν τα μαθητικά χρόνια στην «Αίγλη» του Πανελλήνιον στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως των Τρικάλων .
Ώρα προσέλευσης 20:30

Νίκος Παδιώτης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης