"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.1 C
Trikala

Όταν η “φωνή των ζώων” συνάντησε τη Μαρκέλα Χασιώτη και εθελοντές κτηνιάτρους απ΄όλη της Ελλάδα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Συγχαρητήρια στους εθελοντές κτηνιάτρους της ΕΔΚΕ που δούλεψαν ακούραστα, πρόθυμα και τόσο αποτελεσματικά, στο ΔΗΜΟ ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΣ .

Από τα Τρίκαλα συμμετείχε η γνωστή κτηνίατρος κ Μαρκέλα Χασιώτη που στήριξε με όλη τη δύναμη της την προσπάθειά της Εθελοντικής Δράσης Κτηνιάτρων Ελλάδος (ΕΔΚΕ) να συνδράμει στο έργο του Φιλοζωικού Σωματείου «Η Φωνή των Ζώων», προχωρώντας στη στείρωση 85 γάτων, ενώ περιέθαλψαν ακόμη πέντε οικόσιτα σκυλιά, αλλά και οκτώ από τα σκυλιά που φιλοξενούνται στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων του νησιού.

Η Μαρκέλα προσφέρει πάντα αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της σε όλα τα αδέσποτα ζώα, σε περιοχές που δεν υπάρχει δυνατότητα κτηνιατρικής μέριμνας. 

Παρόμοιες δράσεις έχουν πραγματοποιήσει οι εθελοντές κτηνίατροι σε διάφορα μέρη και νησιά της Ελλάδα, όπως τη Σκόπελο, την Άνδρο, την Κάσο, την Ιεράπετρα, ενώ στο σύνολο οι αποστολές έχουν ξεπεράσει τις 500. Επιπλέον, από το 2013 μέχρι σήμερα έχουν στειρωθεί πάνω από 3.000 ζώα, έχουν σημανθεί, καταγραφεί, αποπαρασιτωθεί και εμβολιαστεί κατά της λύσσας, αριθμός πολύ σημαντικός και για την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

astypalaia2

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης