1ο Βραβείο Ανακύκλωσης στο 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Το πρώτο βραβείο κέρδισε το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων στις Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Τρικκαίων για τα Τρίκαλα και τελούσαν υπό Το πρώτο βραβείο κέρδισε το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων στις Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Τρικκαίων για τα Τρίκαλα και τελούσαν υπό Rating: 0

1ο Βραβείο Ανακύκλωσης στο 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων

1ο Βραβείο Ανακύκλωσης στο 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων

Το πρώτο βραβείο κέρδισε το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων στις Γιορτές Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Τρικκαίων για τα Τρίκαλα και τελούσαν υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης της Ελλάδος κ. Ιερώνυμου.

Ο στόχος της δράσης ήταν η ανάδειξη της δυναμικής και της σημασίας της ανακύκλωσης, ώστε ακόμα περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης και να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία που βοηθά στην ανάπτυξη οικολογικής συνείδησης.

Στα πλαίσια αυτής της Γιορτής, οι μαθητές/τριες όλων των σχολείων του Δήμου Τρικκαίων συνέλεξαν και ανακύκλωσαν  συσκευασίες (μεταλλικές, πλαστικές, γυάλινες) για τις οποίες κέρδιζαν τα ανάλογα κουπόνια. Η όλη διαδικασία ολοκληρώθηκε 27 Μαΐου 2106.

Οι μαθητές/τριες του Γ3 του 5ου  Γυμνασίου Τρικάλων κέρδισαν το πρώτο βραβείο αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν συνολικά 1898 κουπόνια. Το πρώτο βραβείο είναι  ένα tablet που θα  απονεμηθεί στους συμμετέχοντες μαθητές/τριες.  Αυτή η πρωτιά δίνει το δικαίωμα στους μαθητές/τριες του Γ3  του σχολείου να προχωρήσουν στην Β΄φάση των Γιορτών Ανακύκλωσης και να διεκδικήσουν  ένα   ταξίδι στην Ρόδο με όλα τα έξοδα πληρωμένα, αν τελικά καταφέρουν και πανελλαδικά να κερδίσουν το πρώτο βραβείο.

Συγχαίρουμε όλους  τους μαθητές/τριες για την διάθεση τους για  συμμετοχή σε τέτοιες δράσεις και τους ευχόμαστε πάντα να έχουν  τον ίδιο ζήλο σε θέματα προστασίας περιβάλλοντος.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή