Αρχισαν οι αγώες για τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων Reviewed by Momizat on . H πρώτη συμμετοχή αθλητή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων για το 2014 πραγματοποιήθηκε σε αγώνα του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα , ο Χρήστος Λίπας βρέθηκε την Κυρι H πρώτη συμμετοχή αθλητή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων για το 2014 πραγματοποιήθηκε σε αγώνα του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα , ο Χρήστος Λίπας βρέθηκε την Κυρι Rating: 0

Αρχισαν οι αγώες για τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων

Αρχισαν οι αγώες για τον Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων

H πρώτη συμμετοχή αθλητή του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων για το 2014 πραγματοποιήθηκε σε αγώνα του εξωτερικού. Πιο συγκεκριμένα , ο Χρήστος Λίπας βρέθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο μακρινό Μαρακές του Μαρόκου και έτρεξε στον “25ο Ημιμαραθώνιο Marrakech”. Ο συγκεκριμένος ημιμαραθώνιος, όπως και ο μαραθώνιος του Μαρακές, διεξάγονται παράλληλα με τα τείχη της πόλης του 12ου αιώνα, μέσα από τους κήπους Menara, σε σκονισμένους δρόμους δίνοντας έντονα την αίσθηση της ερήμου. Επίσης, η επιβλητική οροσειρά του Άτλαντα δημιουργεί ένα εκπληκτικό σκηνικό , ενώ η θερμοκρασία κοντά στους 20 βαθμούς Κελσίου στα τέλη Ιανουαρίου δίνει άλλη αίσθηση στους δρομείς.

Ο Χρήστος ολοκλήρωσε την ημιμαρθώνια απόσταση  σε 1.53.59 και άνοιξε την αγωνιστική χρονιά με έναν πολύ ξεχωριστό αγώνα.
Συγχαρητήρια στον Χρήστο , καλή συνέχεια και καλή αγωνιστική χρονιά για τον Σύλλογό μας για το 2014.

Αφήστε το σχόλιο σας