Αφησαν τα καβαλέτα και έκοψαν την πίτα Reviewed by Momizat on . Με μεγάλη συμμετοχή των μελών του ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων έκοψε την Κυριακή το απόγευμα την καθιερωμένη Βασιλόπιτα για το νέο έτος 2014 στην «ΑΙΓΛΗ». Το Με μεγάλη συμμετοχή των μελών του ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων έκοψε την Κυριακή το απόγευμα την καθιερωμένη Βασιλόπιτα για το νέο έτος 2014 στην «ΑΙΓΛΗ». Το Rating: 0

Αφησαν τα καβαλέτα και έκοψαν την πίτα

Αφησαν τα καβαλέτα και έκοψαν την πίτα

Με μεγάλη συμμετοχή των μελών του ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων έκοψε την Κυριακή το απόγευμα την καθιερωμένη Βασιλόπιτα για το νέο έτος 2014 στην «ΑΙΓΛΗ».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφάσισε να χαρίσει στον τυχερό της βραδιάς το τελευταίο μυθιστόρημα της Τρικαλινής συγγραφέως Τούλας Τίγκα “Φεγγάρι στο νερό” μαζί με έναν χειροποίητο σελιδοδείκτη, προσφορά της Βιβής Καλαμπάκα. Τυχερή της βραδιάς ήταν η κα Α. Ξούρη. Ένα ακόμη δώρο (σετ πετσέτες) προσφορά της καλής φίλης του Συλλόγου Βασιλείας Στέφου (καταστήματα “Stock House”) κέρδισε με κλήρωση η κα Ε. Ταμπρατζή

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Μ. Ζιάκα, η οποία, αφού υποδέχτηκε τους καλλιτέχνες και τους ευχήθηκε “Καλή Χρονιά”, ευχαρίστησε τις κυρίες Β. Καλαμπάκα και Β. Στέφου για τις προσφορές τους, έκανε μια σύντομη αναφορά στη συγγραφέα του βιβλίου και στο περιεχόμενό του και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις επικείμενες δραστηριότητες του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα,τα μέλη του Συλλόγου, σε προηγούμενη συνέλευση, είχαν διατυπώσει την επιθυμία να δωρίσουν πίνακες για τη διακόσμηση των χώρων της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Τρικάλων, με σκοπό να γίνει λίγο πιο χαρούμενο και ενδιαφέρον το περιβάλλον, όπου νοσηλεύονται οι μικροί ασθενείς. Το προεδρείο ανέλαβε την ευθύνη να προχωρήσει άμεσα στις απαραίτητες επαφές και συνεννοήσεις με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και την διεύθυνση της Παιδιατρικής Κλινικής ώστε η πρωτοβουλία αυτή να πραγματοποιηθεί, όσον το δυνατόν πιο σύντομα.

Οι καλλιτέχνες καλωσόρισαν και τέσσερα νέα μέλη που έκαναν την εγγραφή τους στους καταλόγους του Συλλόγου.

Από το ΔΣ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή