ΚΝΕ: Μαθητικό φεστιβάλ για την ΕΕ vs νεολαία Reviewed by Momizat on . Δίμηνες εκδηλώσεις διοργανώνει η TO Τρικάλων της ΚΝΕ το επόμενο δίμηνο με Θέμα : «ΕΕ vs Νεολαία / Σπάσε τα δεσμά». Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, περιοδείες, ε Δίμηνες εκδηλώσεις διοργανώνει η TO Τρικάλων της ΚΝΕ το επόμενο δίμηνο με Θέμα : «ΕΕ vs Νεολαία / Σπάσε τα δεσμά». Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, περιοδείες, ε Rating: 0

ΚΝΕ: Μαθητικό φεστιβάλ για την ΕΕ vs νεολαία

ΚΝΕ: Μαθητικό φεστιβάλ για την ΕΕ vs νεολαία

Δίμηνες εκδηλώσεις διοργανώνει η TO Τρικάλων της ΚΝΕ το επόμενο δίμηνο με Θέμα : «ΕΕ vs Νεολαία / Σπάσε τα δεσμά». Ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις, περιοδείες, εξορμήσεις  σε σχολεία, φροντιστήρια, μαθητικά στέκια, χώρους Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ιδιαίτερη θέση σ’ αυτή τη δραστηριότητα έχουν οι πρωτοβουλίες για τους μαθητές που θα κορυφωθούν με το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ το Σάββατο στις 12  του Απρίλη (πριν το Πάσχα).

Η ΚΝΕ καλεί κάθε μαθητή να παρευρεθεί κι αυτός στο Μαθητικό Φεστιβάλ, να ενώσει τη φωνή του με τους συμμαθητές του, τους νέους και τις νέες που οι ανάγκες, τα όνειρά τους, οι ελπίδες τους δε χωράνε σ’ αυτό το σύστημα. Καλεί τους μαθητές να μπουν κ αυτοί στον αγώνα για να σπάσουν τα δεσμά της Ε.Ε., των κυβερνήσεων, του συστήματος που θέλουν να κρατάνε τους νέους εγκλωβισμένους στην ανεργία, στη φτώχεια και την αμορφωσιά.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας