Βραδιά ποίησης και συναισθημάτων Reviewed by Momizat on . Μια βραδιά ποίησης με τα όλα της, αυτή που απόλαυσαν οι τρικαλινοί λάτρεις των στίχων, την Παρασκευή στις «Κηρήθρες». Σε συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Μια βραδιά ποίησης με τα όλα της, αυτή που απόλαυσαν οι τρικαλινοί λάτρεις των στίχων, την Παρασκευή στις «Κηρήθρες». Σε συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Rating: 0

Βραδιά ποίησης και συναισθημάτων

Βραδιά ποίησης και συναισθημάτων

Μια βραδιά ποίησης με τα όλα της, αυτή που απόλαυσαν οι τρικαλινοί λάτρεις των στίχων, την Παρασκευή στις «Κηρήθρες». Σε συνδιοργάνωση με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Τρικάλων, στο βιβλιοπωλείο αναγνώστηκαν ποιήματα από πολλούς συμπολίτες. Ποιήματα διαφορετικών ειδών, μορφής και έκφρασης. Ο καθένας επέλεξε ένα αγαπημένο ποίημα και το απήγγειλε, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα, αφού συνήθως επρόκειτο για μελετημένες και προσεγμένες απαγγελίες.

Ενδιάμεσα, συνοδεία πιάνου υπό τον Ανδρέα Τσέγα, οι Απόστολος Κουρσοβίτης, Παναγιώτης Ζαχαρόπουλος, Χρήστος Χασιώτης και Αγγελική Κουτελέκου, ερμήνευαν στίχους από μελοποιημένα, αγαπημένα ποιήματα.
Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν την ανάγκη έκφρασης μέσω στίχων.

DSC09615 DSC09608 DSC09609 DSC09610 DSC09612 DSC09613 DSC09614

Αφήστε το σχόλιο σας