17 Μαρτίου ο ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Ο μεγαλύτερος ημιμαραθώνιος της χώρας στην επαρχία αρχίζει! Με το νέο ρεκόρ συμμετοχών να βρίσκεται προ των πυλών, ο 12ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα- Τρίκαλα «Θανάσ Ο μεγαλύτερος ημιμαραθώνιος της χώρας στην επαρχία αρχίζει! Με το νέο ρεκόρ συμμετοχών να βρίσκεται προ των πυλών, ο 12ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα- Τρίκαλα «Θανάσ Rating: 0

17 Μαρτίου ο ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα

17 Μαρτίου ο  ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα-Τρίκαλα

Ο μεγαλύτερος ημιμαραθώνιος της χώρας στην επαρχία αρχίζει! Με το νέο ρεκόρ συμμετοχών να βρίσκεται προ των πυλών, ο 12ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα- Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» είναι ο πιο γρήγορος στην Ελλάδα, ένας από τους πιο γρήγορους στην Ευρώπη και αυτός με τις περισσότερες συμμετοχές στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου επισκέφθηκαν την Τρίτη τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ακη Αναστασίου. Ο πρόεδρος Βαγγέλης Διβάνης και οι Δημήτρης Μουχάκης (γραμματέας), Χρήστος Λίπας (αντιπρόεδρος) και Βασίλης Αντωνούλας (μέλος), συζήτησαν για τη διοργάνωση που φέτος ορίστηκε για την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019. Επίσης συζήτησαν την πάγια και συνεπή στήριξη που προσφέρει ο Δήμος Τρικκαίων, καθώς διάφορα οργανωτικά και τεχνικά θέματα.

Ο αντιδήμαρχος επεσήμανε, το πόσο σημαντικό είναι να βελτιώνεται κάθε χρόνο ο αγώνας, που προσθέτει αγωνιστικό και αθλητικό στοιχεία στην πόλη των Τρικάλων.
Και τόνισε ότι οι αθλητές και οι συνοδοί έχουν την ευκαιρία και της διανυκτέρευσης, ώστε να περιηγηθούν στα σημαντικά αξιοθέατα και μουσεία της πόλης και γενικότερα του νομού Τρικάλων.

Πληροφορίες δίνονται από την ιστοσελίδα https://www.trikalahalfmarathon.org/ και σταδιακά θα αναρτώνται στοιχεία στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή