19 χρόνια κάθειρξη στον Τρικαλινό δάσκαλο που «πείραζε» μαθήτριες Reviewed by Momizat on . Με συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών, τιμώρησε χθες αργά το απόγευμα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λάρισας έναν 55χρονο δάσκαλο που ενεργούσε ασελγείς πράξεις σε Με συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών, τιμώρησε χθες αργά το απόγευμα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λάρισας έναν 55χρονο δάσκαλο που ενεργούσε ασελγείς πράξεις σε Rating: 0

19 χρόνια κάθειρξη στον Τρικαλινό δάσκαλο που «πείραζε» μαθήτριες

19 χρόνια κάθειρξη στον Τρικαλινό δάσκαλο που «πείραζε» μαθήτριες

Με συνολική ποινή κάθειρξης 19 ετών, τιμώρησε χθες αργά το απόγευμα, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λάρισας έναν 55χρονο δάσκαλο που ενεργούσε ασελγείς πράξεις σε 10χρονες μαθήτριές του.

Πρόκειται για την υπόθεση που είχε προκαλέσει ιδιαίτερη ανησυχία στις τάξεις των γονέων ενός δημοτικού σχολείου σε χωριό των Τρικάλων, όπου και δίδασκε ο εν λόγω δάσκαλος.

Παράλληλα είχε απασχολήσει έντονα όλα τα ΜΜΕ της Ελλάδας.
Οι εισαγγελικές αρχές της περιοχής είχαν δημοσιοποιήσει κατόπιν διάταξης, τα στοιχεία του κατηγορουμένου με στόχο να προστεθούν νέα στοιχεία στην έρευνα.

Σύμφωνα με όσα κατηγορείτο και για τα οποία κρίθηκε ένοχος εν τέλει, ο δάσκαλος κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015, εν ώρα μαθημάτων προσεγγίζοντας τα θρανία τους, έσκυβε και “πείραζε” κορίτσια της Δ” Τάξης ενώ το ίδιο έπραττε και όταν τις καλούσε προκειμένου να τις εξετάσει.

Ο δάσκαλος μετά και την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές όπου και βρίσκεται από το 2016.

“Ελευθερία”

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή