19.470 μόρια χωρίς φροντιστήρια! Reviewed by Momizat on . Ο Δημήτρης Αλέτρας, μαθητής της Γ΄ Τάξης του 10ου Λυκείου Λάρισας, συγκέντρωσε 19.470 μόρια στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις (Τεχνολογική Κατεύθυνση). Ο χρυσό Ο Δημήτρης Αλέτρας, μαθητής της Γ΄ Τάξης του 10ου Λυκείου Λάρισας, συγκέντρωσε 19.470 μόρια στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις (Τεχνολογική Κατεύθυνση). Ο χρυσό Rating: 0

19.470 μόρια χωρίς φροντιστήρια!

19.470 μόρια χωρίς φροντιστήρια!

Ο Δημήτρης Αλέτρας, μαθητής της Γ΄ Τάξης του 10ου Λυκείου Λάρισας, συγκέντρωσε 19.470 μόρια στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις (Τεχνολογική Κατεύθυνση).

Ο χρυσός μαθηματικός ολυμπιονίκης (κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης» τον περασμένο Φλεβάρη στην Αθήνα) κατέκτησε μια ακόμη πρωτιά, αυτή τη φορά στο πεδίο των πανελληνίων εξετάσεων, αφού ο αριθμός των μορίων που συγκέντρωσε είναι από τους υψηλότερους, όχι μόνο σε επίπεδο Λάρισας, αλλά και σε επίπεδο επικράτειας.

Το σημαντικότερο για το μέγεθος της επιτυχίας του, είναι ότι η προετοιμασία του δεν περιελάμβανε, ούτε μία ώρα φροντιστήριο, ούτε μία ώρα ιδιαίτερα. Σε μια εποχή όπου το δημόσιο σχολείο απαξιώνεται συστηματικά, ο Δημήτρης Αλέτρας βασίστηκε στην καθοδήγηση των καθηγητών του που υπηρετούν στο 10ο Λύκειο Λάρισας και στην συστηματική προσωπική προετοιμασία για να επιτύχει τα παρακάτω αποτελέσματα:

Μαθηματικά Κατεύθυνσης 19.8, Φυσική 19.5, Μαθηματικά Γενικής Παιδείας 20, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον 20, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων 20, Έκθεση 16.1

Ταυτόχρονα με την επιτυχία του στις πανελλήνιες εξετάσεις, ο Δημήτρης γιορτάζει ένα ακόμη σημαντικό γεγονός: την προηγούμενη βδομάδα, το όνομά του συμπεριελήφθη-ως βιβλιογραφική αναφορά- στο βιβλίο ενός σημαντικού Γάλλου μαθηματικού συγγραφέα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή