"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.2 C
Trikala

2η θέση σε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό φιλοζωίας για το 6ο Δημοτικό Σχολείο Τρικάλων!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Ε’ τάξη του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων κατέκτησε τη 2η θέση σε Πανελλήνιο μαθητικό διαγωνισμό φιλοζωϊας. Ο διαγωνισμός με θέμα «Συμβιώνοντας με τα ζώα», διοργανώθηκε από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση Φλώρινας.

Τα παιδιά του 6ου Δημοτικού σχολείου Τρικάλων, ξεχώρισαν μέσα από πολυάριθμα εικαστικά, λογοτεχνικά, μουσικά και ψηφιακά έργα, ατομικά και συλλογικά, σύμφωνα με τις υποκατηγορίες του διαγωνισμού, στον οποίο έλαβαν μέρος περισσότερες από 500 σχολικές μονάδες από όλη την Ελλάδα.

Η ομάδα των μαθητών/τριών της Ε΄ τάξης, με την καθοδήγηση του δασκάλου μουσικής κ. Κωνσταντίνου Τζέλη και της δασκάλας τους κ. Ευαγγελίας Τζέλη, ερμήνευσε  μελωδικά το ποίημα του Ιωάννη Πολέμη “τα ζώα”. Η εξαιρετική παρουσίαση, τους χάρισε τη δεύτερη θέση σε πανελλαδικό επίπεδο, γεμίζοντας με περηφάνια όλη την σχολική κοινότητα.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 6ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων συγχαίρει θερμά τους μαθητές και τους δασκάλους τους για αυτή την αξιέπαινη επιτυχία. Η αφοσίωση, το ταλέντο και η δουλειά, απέδωσαν καρπούς, αναδεικνύοντας το σχολείο μας σε πρεσβευτή της μουσικής και της φιλοζωίας.

Ευχόμαστε στους μαθητές μας ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης