2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων @ Αντώνης Σαμαράς Reviewed by Momizat on . Σ` ένα ακόμη φιάσκο για την ηγεσία του υπουργείου παιδείας εξελίσσεται η δημιουργία πρότυπων και πειραματικών σχολείων ανά την επικράτεια. Η προχειρότητα και η Σ` ένα ακόμη φιάσκο για την ηγεσία του υπουργείου παιδείας εξελίσσεται η δημιουργία πρότυπων και πειραματικών σχολείων ανά την επικράτεια. Η προχειρότητα και η Rating: 0

2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων @ Αντώνης Σαμαράς

2ο ΕΠΑΛ Τρικάλων @ Αντώνης Σαμαράς

Σ` ένα ακόμη φιάσκο για την ηγεσία του υπουργείου παιδείας εξελίσσεται η δημιουργία πρότυπων και πειραματικών σχολείων ανά την επικράτεια.

Η προχειρότητα και η σπουδή της κας Κεραμέως στις αρχές του καλοκαιριού να παρουσιάσει έργο εν όψει και του επικείμενου τότε ανασχηματισμού, ανέδειξε τις τραγικές ελλείψεις σε κτίρια και υλικοτεχνική υποδομή.

Το εγχείρημα απέτυχε παταγωδώς στη πρωτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ στα Γυμνάσια και Λύκεια είναι αμφίβολη η ομαλοποίηση της κατάστασης πριν τις αρχές του νέου έτους.
Τη κατάσταση ανέλαβε να περισσώσει η τοπική αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα για το ορισθέν 2ο ΕΠΑΛ της πόλης ο Δήμος Τρικκαίων.

Την ίδια στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς, πολιτικός Μέντορας της πιο αντιδημοφιλούς υπουργού σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, επανήλθε με ακατανόητη κριτική στο κυβερνητικό έργο και απειλές για καταψήφιση των πρωτοκόλλων της συμφωνίας των Πρεσπών, διαψεύδοντας έτσι τους αφελείς συμβούλους του πρωθυπουργού που πίστεψαν ότι δίνοντας του το μισό υπουργικό συμβούλιο θα σταματήσει στα γεράματα τις μηχανορραφίες.

Κι όλα αυτά ενώ η απελθούσα Καγκελάριος της Γερμανίας κα Α. Μέρκελ και ο πρώην πρόεδρος της Ευρωπαικής Επιτροπής κ. Γιούνγκερ αποκαλύπτουν εν είδει εξομολόγησης, ότι επέβαλλαν τη περίοδο της συγκυβέρνησης των προθύμων Σαμαρά – Βενιζέλου χωρίς να βρούν καμία αντίσταση, λανθασμένες πολιτικές και άδικα μέτρα που γονάτισαν την ελληνική κοινωνία.

Στο γεωστρατηγικό μας περίγυρο επίσης, η κλιμακούμενη επιθετικότητα της Τουρκίας και ο άξονας που δημιουργεί με την Ρωσία – Σερβία, καταδεικνύουν ουσιαστικά την αναγκαιότητα διευθέτησης του Μακεδονικού ζητήματος και τις εγκληματικές ευθύνες του Μεσσήνιου πολιτικού, που υπονόμευσε τη περίοδο 1991-93 λύση με ευνοικότερους όρους για τα εθνικά συμφέροντα.

Ο λόγος λοιπόν που ο “Εθνικός μας πατριώτης” ξαναβγήκε από τη ντουλάπα με τους σκελετούς, δεν είναι άλλος από το να προλάβει την απόδοση ευθυνών στο πρόσωπό του κι όχι φυσικά η αγωνία του για το μέλλον της χώρας. 

Η Βουλή όμως μέσω ενδεχομένως ενός Ειδικού Δικαστηρίου, έχει καθήκον και οφείλει να ερευνήσει τόσο το ρόλο κάποιων τη περίοδο διάσωσης της εθνικής οικονομίας, όσο κι αυτών που έχτισαν πολιτικές καριέρες εκμεταλλευόμενοι τα πατριωτικά αισθήματα του λαού.

Κώστας Κουτσονάσιος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή