111 χρόνια φυλακή στον Τρικαλινό δάσκαλο για ασέλγεια ανηλίκων Reviewed by Momizat on . Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καρδίτσας ο 53χρονος Τρικαλινός δάσκαλος Παναγιώτης Παπακώστας για αποπλάνηση ανηλίκων. Το Δικαστήριο επέβαλε Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καρδίτσας ο 53χρονος Τρικαλινός δάσκαλος Παναγιώτης Παπακώστας για αποπλάνηση ανηλίκων. Το Δικαστήριο επέβαλε Rating: 0

111 χρόνια φυλακή στον Τρικαλινό δάσκαλο για ασέλγεια ανηλίκων

111 χρόνια φυλακή στον Τρικαλινό δάσκαλο για ασέλγεια ανηλίκων

Ένοχος κρίθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Καρδίτσας ο 53χρονος Τρικαλινός δάσκαλος Παναγιώτης Παπακώστας για αποπλάνηση ανηλίκων.

Το Δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης συνολικά 111 ετών (ειρκτή 24 έτη) για αποπλάνηση οκτώ (8) κοριτσιών, μαθητριών του. Το κατηγορητήριο αφορούσε κακουργηματικές πράξεις της αποπλάνησης παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή και της κατάχρησης ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Το Δικαστήριο αποφάσισε ακόμη η ποινή φυλάκισης να μην έχει αναστέλλουσα μορφή, εφόσον ασκηθεί έφεση και μέχρι εκδικάσεως της υπόθεσης σε Β΄ Βαθμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τρικαλινός δάσκαλος είχε συλληφθεί στα τέλη του Μάη του 2015, έπειτα από καταγγελίες των παιδιών και των γονιών τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή