26,4% αποχή η πρεμιέρα των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Με το ποσοστό αποχής να κυμαίνεται στο 26,4% άνοιξε η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ στα Τρίκαλα Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύ Με το ποσοστό αποχής να κυμαίνεται στο 26,4% άνοιξε η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ στα Τρίκαλα Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύ Rating: 0

26,4% αποχή η πρεμιέρα των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ στα Τρίκαλα

26,4% αποχή η πρεμιέρα των Πανελλαδικών για τα ΕΠΑΛ στα Τρίκαλα

Με το ποσοστό αποχής να κυμαίνεται στο 26,4% άνοιξε η αυλαία των Πανελλαδικών εξετάσεων για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ στα Τρίκαλα

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τους 277 υποψήφιους που δήλωσαν συμμετοχή, στα θρανία κάθισαν και εξετάστηκαν στα Νέα Ελληνικά 204 μαθητές.

Οι εξετάσεις, στα δύο εξεταστικά κέντρα του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ διεξήχθησαν ομαλά και δεν αναφέρθηκε κανένα πρόβλημα.

Όσον αφορά τα θέματα στους υποψήφιους δόθηκε απόσπασμα της ομιλίας του Α. Καμύ στην Ακαδημία της Σουηδίας κατά τη βράβευσή του με το Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1957, το οποίο αναφερόταν στην Τέχνη και στον κοινωνικό ρόλο του καλλιτέχνη.

Στο δεύτερο θέμα δόθηκε ποίημα της Ιταλίδας ποιήτριας Alda Merini με τίτλο «Ένα ποίημα δυο ερμηνείες».

Μεταξύ άλλων οι υποψήφιοι κλήθηκαν να αναπτύξουν κατά πόσο έχουν ανάγκη από κάποια μορφή τέχνης (μουσική, ζωγραφική, θέατρο, λογοτεχνία κ.λπ.).

Τη σκυτάλη των Πανελλαδικών θα πάρουν την Παρασκευή 7 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), οι οποίοι θα διαγωνιστούν στο πρώτο τους μάθημα, τη Νέα Ελληνική Γλώσσα (Γενικής Παιδείας).

Οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ θα επιστρέψουν στα εξεταστικά κέντρα το Σάββατο για να εξεταστούν στα Μαθηματικά (Άλγεβρα).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή