"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

27η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση στα Μετέωρα στις 25-26- 27 Σεπτεμβρίου

Σχετικά άρθρα

lafarm

H Ε.Ο.Ο.Α. σε συνεργασία με την Ο.Λ. Καλαμπάκας και το Δήμο Καλαμπάκας διοργανώνει την 27η Π.Α.Σ που θα πραγματοποιηθεί στα Μετέωρα, στις 25-26- 27 Σεπτεμβρίου 2015.
Κάθε σωματείο μπορεί να λάβει μέρος με όσους αναρριχητές διαθέτει εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στη δύναμή του.

climbing600 111812 25J00C

Παρακαλούνται τα σωματεία να δηλώσουν με e-mail στην Ε.Ο.Ο.Α μέχρι 21/9 τον αριθμό των συμμετοχών ώστε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός. Σας υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες αναρριχητές πρέπει υποχρεωτικά:
– να είναι μέλη σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Ο.Α
– να είναι ασφαλισμένοι
– να έχουν θεωρημένη ορειβατική ταυτότητα (δ. μέλους) από την Ε.Ο.Ο.Α για το 2015

1b517ce85242d20abd4a02d6f66cc419

Η διαμονή των αναρριχητών θα γίνει στο κάμπινγκ «Βράχος» στο Καστράκι και η Ε.Ο.Ο.Α. θα καλύψει τα έξοδα των δύο (2) διανυκτερεύσεων (σε σκηνές στο κάμπινγκ), καθώς και το γεύμα του Σαββάτου.

Οι αναρριχητές αμέσως μετά την άφιξή τους στο κάμπινγκ θα δηλώσουν την παρουσία τους στη γραμματεία και θα παραλάβουν ειδικές κάρτες – αφού επιδείξουν την ορειβατική τους ταυτότητα (δ. μέλους) θεωρημένη από την E.O.O.A για το 2015 – οι οποίες θα δίνουν στον κάτοχο το δικαίωμα διανυκτέρευσης & γεύματος.

Η φετινή αναρριχητική συνάντηση είναι αφιερωμένη στα 20 χρόνια από το θάνατο του Γιώργου Μιχαηλίδη. Καλούμε όλους τους αναρριχητές / αναρριχήτριες να πλαισιώσουν την εκδήλωση προκειμένου να αποτίσουμε φόρο τιμής στο μεγάλο δάσκαλο – αναρριχητή.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Δ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μ. ΦΟΥΡΙΩΤΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης