“3ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” από τον Δ. Τρικκαίων με 65 θερινές εκδηλώσεις Reviewed by Momizat on . Εξήντα πέντε εκδηλώσεις σε όλον τον Δήμο Τρικκαίων σε διάστημα τριών μηνών, είναι ο απολογισμός της άνθισης του πολιτισμού και του αθλητισμού στη περιοχή μας. Ω Εξήντα πέντε εκδηλώσεις σε όλον τον Δήμο Τρικκαίων σε διάστημα τριών μηνών, είναι ο απολογισμός της άνθισης του πολιτισμού και του αθλητισμού στη περιοχή μας. Ω Rating: 0

“3ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” από τον Δ. Τρικκαίων με 65 θερινές εκδηλώσεις

“3ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ” από τον Δ. Τρικκαίων με 65 θερινές εκδηλώσεις

FYLLADIOΕξήντα πέντε εκδηλώσεις σε όλον τον Δήμο Τρικκαίων σε διάστημα τριών μηνών, είναι ο απολογισμός της άνθισης του πολιτισμού και του αθλητισμού στη περιοχή μας. Ως αποτέλεσμα της δραστηριότητας των τρικαλινών με τους συλλόγους τους και της προσπάθειας του Δήμου, να συνεισφέρει στη βελτίωση και άνοδο του πολιτιστικού επιπέδου των κατοίκων, εκδόθηκε ένα φυλλάδιο. Ένα φυλλάδιο με ιδιαίτερη σημασία, καθώς για πρώτη φορά αποτυπώνει όσες εκδηλώσεις καταγράφτηκε ή δηλώθηκε ότι θα πραγματοποιηθούν στον Δήμο Τρικκαίων όλο το διάστημα του καλοκαιριού. Η περίοδος από τις αρχές Ιουνίου μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου καλύπτει τη διάθεση των τρικαλινών να συνεχίσουν τη ενασχόληση ή να αποτυπωθούν όλα αυτά με τα οποία ασχολήθηκαν τον χειμώνα. Επίσης, αποτυπώνει τη διάθεση για ανίχνευση νέων δραστηριοτήτων, για αλληλοτροφοδότηση και απόλαυση παραστάσεων από μη τρικαλινούς καλλιτέχνες. Ετσι, ο Δήμος Τρικκαίων, διά της αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Παιδείας και της αντιδημαρχίας Προγραμματισμού με το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, εξέδωσαν το πλέον πολύτιμο φυλλάδιο. Με τον χαρακτηριστικό τίτλο «3ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στην πόλη», ως συνδυασμός των λέξεων «Τρίκαλα» και «καλοκαίρι», αποτυπώθηκαν οι 65 εκδηλώσεις που ενδιαφέρουν όλους ή ομάδες τρικαλινών. Είναι το φυλλάδιο που δημοσιοποιεί τη γενικότερη προσπάθεια Δήμου και πολιτών, να ανασυνθέσουν πτυχές της καλλιτεχνικής δημιουργίας ή να δημιουργήσουν. Φυσικά, το φυλλάδιο περιλαμβάνει και εκδηλώσεις που ήδη πραγματοποιήθηκαν, καθώς οι χρόνοι αναπαραγωγής του ενίοτε δεν υπακούν στον… χρόνο πραγματοποίησης των εκδηλώσεων, οπότε αναμενόμενα, όσοι το προμηθευτείτε, θα διαπιστώσετε ότι συμπεριλαμβάνονται και εκδηλώσεις των αρχών Ιουνίου.
Πάντως, όπως δήλωσε η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βασιλένα Μητσιάδη, το φυλλάδιο θα διατίθεται δωρεάν στο Πνευματικό Κέντρο και θα μοιραστεί στους τρικαλινούς, μέσω καταστημάτων της πόλης και των χωριών. Επίσης, διά του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων, ο αντιδήμαρχος κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης θα προμηθεύσει με αυτό το φυλλάδιο τους υπόλοιπους Δήμους του νομού, σε άλλους Δήμους της χώρας, ενώ θα αποσταλεί και στους αδελφοποιημένους με τα Τρίκαλα Δήμους.
Ετσι, η ομαδοποίηση των εκδηλώσεων που αφορούν τους πάντες, που σχεδιάστηκαν από τον Δήμο και τρικαλινούς πολίτες, είναι για πρώτη φορά διαθέσιμη σε όλους, προκειμένου όλοι να χαρούμε αυτό το μεγάλο πολιτιστικό καλοκαίρι.
Μια ιδέα, δίνει το μήνυμα που καταγράφεται στην τελευταία σελίδα του καλαίσθητου αυτού φυλλαδίου:
«Σκέψου έξυπνα και πήγαινε στην «έξυπνη» πόλη της Ελλάδας Την πόλη της μουσικής, των τεχνών, του κινηματογράφου Την πόλη που τη λένε «μικρό Παρίσι», με τον Ληθαίο να δροσίζει τη βόλτα σου. Μετακινήσου με ποδήλατο σε κάθε γωνιά της και με «έξυπνα» λεωφορεία χωρίς οδηγό «Σέρφαρε» παντού, από οποιοδήποτε μέρος της πόλης, ελεύθερα και γρήγορα Περιηγήσου σε μνημεία κάθε εποχής, κάθε θρησκείας, κάθε τεχνοτροπίας Απόλαυσε τις βόλτες σου στην παλιά πόλη, το Βαρούσι Αφέσου στις μαγικές νύχτες στον μύλο Ματσόπουλου Απόλαυσε ταινίες στον δημοτικό θερινό κινηματογράφο «Ακου» τον ρυθμό της πόλης στην κεντρική πλατεία, στα «μανάβικα», στον πεζόδρομο της Ασκληπιού. Νιώσε τη ζωή με εκδηλώσεις, με χορό, με θέατρο, με μουσική, με συναυλίες, με διάσπαρτες κρυφές γωνιές

Ένα, δύο, τρία… πολλά καλά στα Τρίκαλα!»

Από το γραφείο Τύπου

FYLLADIO1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή