30 χρόνια ΤΥΡΑΣ: Φινάλε των εκδηλώσεων με γιορτή για όλη την πόλη Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώνεται, την Παρασκευή 12 Ιουνίου, ο κύκλος των εκδηλώσεων για τα γενέθλια των 30 χρόνων της γαλακτοβιομηχανίας ΤΥΡΑΣ που περιελάμβανε αρκετά καλούδια για Ολοκληρώνεται, την Παρασκευή 12 Ιουνίου, ο κύκλος των εκδηλώσεων για τα γενέθλια των 30 χρόνων της γαλακτοβιομηχανίας ΤΥΡΑΣ που περιελάμβανε αρκετά καλούδια για Rating: 0

30 χρόνια ΤΥΡΑΣ: Φινάλε των εκδηλώσεων με γιορτή για όλη την πόλη

TYRAS

Ολοκληρώνεται, την Παρασκευή 12 Ιουνίου, ο κύκλος των εκδηλώσεων για τα γενέθλια των 30 χρόνων της γαλακτοβιομηχανίας ΤΥΡΑΣ που περιελάμβανε αρκετά καλούδια για την πόλη. Από ιατρικά μηχανήματα στο νοσοκομείο, μέχρι καινούργιες τουαλέτες σε σχολεία, ακόμα και την ανάπλαση της κεντρικής γέφυρας η οποία δημοπρατείται ήδη. Η ημερομηνία δεν είναι τυχαία καθώς τον Ιούνιο του 1985 πραγματοποιήθηκε η έναρξη της εταιρείας στη ΔΟΥ Τρικάλων, ώστε να φτάσει, με σκληρή δουλειά, στην σημερινή καταξίωση που συνοψίζεται σε έναν όμιλο 1.150 εργαζομένων και 300 εκ. ευρώ ετήσιων εισπράξεων.
Ήδη στο εργοστάσιο του Καραβόπορου οι ετοιμασίες έχουν αρχίσει, ώστε η αυλαία των εκδηλώσεων να πέσει εντυπωσιακά με ένα τρικούβερτο φαγοπότι αφιερωμένο στους κατοίκους της πόλης.
tyras 1
Θα υπάρχουν τρείς ορχήστρες, ακόμα και τα χάλκινα θα έρθουν από την Κοζάνη πλαισιωμένα από 14 μουσικούς! Όλα θα γίνουν στον χώρο του πάρκινγκ των φορτηγών ο οποίος θα διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να υποδεχτεί χιλιάδες λαού.
Δεκάδες ψησταριές θα ψήνουν εκλεκτά κρέατα (ακόμα και τα σουβλάκια θα είναι τα μεγάλα των 150 γραμμαρίων), ενώ τα κρασιά και οι μπύρες θα ανταγωνιστούν σε ποσότητες τα …νερά του Πηνειού.
Προσκλήσεις δεν θα σταλούν, το γλέντι είναι ανοιχτό. Όποιος θέλει παίρνει την παρέα του και πάει…
εφημερίδα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αφήστε το σχόλιο σας