Στο επίκεντρο η ασφάλεια των Φυλακών Reviewed by Momizat on . Ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια εξωτερικά των φυλακών Τρικάλων, συζήτησαν σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Δηλαδή, ο Ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια εξωτερικά των φυλακών Τρικάλων, συζήτησαν σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Δηλαδή, ο Rating: 0

Στο επίκεντρο η ασφάλεια των Φυλακών

Στο επίκεντρο η ασφάλεια των Φυλακών

Ζητήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια εξωτερικά των φυλακών Τρικάλων, συζήτησαν σήμερα το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Τρικκαίων και οι άμεσα εμπλεκόμενοι. Δηλαδή, ο διευθυντής των φυλακών, κ. Ηλίας Καυκούλας (αριστερά στη φωτό) και κ. Απόστολος Κατσαρός, αρχιφύλακας (στο μέσον) .

Οι υπεύθυνοι των φυλακών είχαν ζητήσει συνάντηση με τον κ. Παπαστεργίου και συζητήθηκαν θέματα ειδικότερα για τις φυλακές και τους εξωτερικούς χώρους. Εκεί, δηλαδή, όπου η δημοτική αρχή, με μια απλή και διόλου κοστοβόρα παρέμβαση, μπορεί να συνεισφέρει και να συμβάλλει στην ασφάλεια όλων (φυλάκων, αστυνομικών, φρουρών, κρατούμενων, πολιτών). Εξάλλου, η δημοτική αρχή θεωρεί ότι παρόμοιες δράσεις, εφ ‘ σον σχετίζονται με ζητήματα ασφάλειας ανθρώπων, είναι εκ των ων ουκ άνευ προς επίλυση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή