345 λεωφορεία επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα το τριήμερο! Reviewed by Momizat on .   Πολύς κόσμος το προηγούμενο τριήμερο επισκέφθηκε τα Τρίκαλα. Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της δημοτικής αρχής το τριήμερο 9, 10, 11 Δεκεμβρίου  επισκέφθηκ   Πολύς κόσμος το προηγούμενο τριήμερο επισκέφθηκε τα Τρίκαλα. Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της δημοτικής αρχής το τριήμερο 9, 10, 11 Δεκεμβρίου  επισκέφθηκ Rating: 0

345 λεωφορεία επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα το τριήμερο!

345 λεωφορεία επισκέφθηκαν τα Τρίκαλα το τριήμερο!

 

Πολύς κόσμος το προηγούμενο τριήμερο επισκέφθηκε τα Τρίκαλα. Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της δημοτικής αρχής το τριήμερο 9, 10, 11 Δεκεμβρίου  επισκέφθηκαν τον Μύλο:
– 345 (καταγεγραμμένα) λεωφορεία (32 την Παρασκευή, 124 το Σάββατο, 129 την Κυριακή)
– πάνω από 100.000 επισκέψεις στον Μύλο
– Επισκέπτες από: Λαμία, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Μέτσοβο, Αθήνα, Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Πάτρα, Ηγουμενίτσα, Λευκάδα, Αθήνα, Εύβοια, Χαλκίδα, Καβάλα, Κοζάνη, Πύργο Ηλείας. Σέρρες. Ζάκυνθο, Λευκάδα, Πρέβεζα, Αμφιλοχία, Κατερίνη, Λαμία, Καρπενήσι,
Νάουσα, Έδεσσα, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς, Χαλκιδική, Καστοριά, Φλώρινα, Θήβα, Λιβαδειά.


Η μεγάλη γιορτή, η αγάπη και οι δωρεάν δράσεις με τη ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ, είναι και πάλι δίπλα σε όσους είναι ή αισθάνονται παιδιά.
Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ υποδέχονται όλους τους επισκέπτες αι τους φιλοξενούν, με τη συνεργασία των τοπικών επιχειρηματιών.

Χαρακτηριστικά είναι τα εξής:
– Ο Δήμος έχει δημιουργήσει ειδική υπηρεσία για τη στάθμευση των λεωφορείων. Μόλις ένα λεωφορείο σταθμεύσει, διανέμονται φυλλάδια με χρηστικές πληροφορίες για τον Μύλο και την πόλη
– Στο infopoint στην κεντρική πλατεία δίνονται συνεχώς πληροφορίες για τη διασκέδαση, τις εκδηλώσεις, τις δράσεις, τα αξιοθέατα στην πόλη των Τρικάλων, τις δυνατότητες επίσκεψης άλλων περιοχών του νομού Τρικάλων.
– Στο πάρκο Ματσόπουλου η διευκόλυνση των επιβατών λεωφορείων είναι άμεση, με επιβίβαση – αποβίβαση εντός του χώρου του.
– Δημιουργήθηκαν πρόσθετες θέσεις στάθμευσης για ιδιώτες, ακριβώς απέναντι από τον Μύλο.
– Εκπρόσωποι των επιχερηματ8ιών τονίζουν τη σημασία του Μύλου για την τοπική αγορά. Ο κ. Δημήτρης Μαγγούτης, πρόεδρος του Σωματείου καφετεριών και Μπαρ, επεσήμανε ότι «η τουριστική περίοδος έχει αρχίσει να ζεσταίνεται» και ότι  «η κίνηση είναι αρκετά αυξημένη». Ο κ. Λάμπρος Παπαγεωργίου, ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, τόνισε ότι η διαθεσιμότητα έφτασε στο 100% το Σαββατοκύριακο, αλλά διευκρίνισε ότι υπάρχουν δυνατότητες και ευκαιρίες για διερεύνηση διαμονής τις άλλες ημέρες. «Ο κόσμος μπορεί να κάνει μια προσπάθεια και να βρει δωμάτιο», τόνισε, καθώς υπάρχουν διαθεσιμότητες. Ταυτοχρόνως, ο κ. Παν. Κορομπλής, ιδιοκτήτης ταβέρνας στα «μανάβικα», αναφέρθηκε στη «ζεστασιά με την οποία οι τρικαλινοί υποδέχονται τους χιλιάδες επισκέπτες», μεριμνώντας για την εστίαση, την ψυχαγωγία και τη διασκέδασή τους. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε και στους επισκέπτες από τα νησιά, που ήδη λάτρεψαν την ντόπια, τρικαλινή κουζίνα.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε ο Δήμος Τρικκαίων, οι τρικαλινοί και οι επιχειρηματίες, κάνουν κάθε τι, για να αισθανθεί ο κάθε επισκέπτης την τρικαλινή φιλοξενία. Ο Μύλος των Ξωτικών είναι μια συλλογική προσπάθεια, που χαρίζει χαρά και αγάπη, μια συνεργασία της τοπικής κοινωνίας, ένα καινοτόμο εγχείρημα που αναπτύσσει καλές πρακτικές στη σύμπραξη Δήμου, ιδιωτών, κοινωνίας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή