36χρονος στη Θεσσαλία διακινούσε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων στο διαδίκτυο Reviewed by Momizat on . Στον εντοπισμό 36χρονου ο οποίος διακινούσε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείο Στον εντοπισμό 36χρονου ο οποίος διακινούσε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείο Rating: 0

36χρονος στη Θεσσαλία διακινούσε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων στο διαδίκτυο

36χρονος στη Θεσσαλία διακινούσε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων στο διαδίκτυο

Στον εντοπισμό 36χρονου ο οποίος διακινούσε πορνογραφικό υλικό ανηλίκων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προέβη η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.
Σύμφωνα με την αστυνομία, προέκυψε ότι ο 36χρονος, τον Φεβρουάριο 2015, απέστειλε μέσω του λογαριασμού του σε άλλους χρήστες του διαδικτύου 64 αρχεία πορνογραφίας ανηλίκων, ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα αντάλλαξε με άλλο ανήλικο χρήστη, μηνύματα και φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου.
Ακολούθησε ψηφιακή ανάλυση των στοιχείων της υπόθεσης, από την οποία προέκυψαν συγκεκριμένα ηλεκτρονικά ίχνη εντός της ελληνικής επικράτειας.
Τα παραπάνω στοιχεία τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι τα ηλεκτρονικά ίχνη αντιστοιχούσαν σε διαδικτυακή σύνδεση 36χρονου Έλληνα. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 36χρονου, σε περιοχή της Θεσσαλίας, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι και τέσσερις συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Σε βάρος του άντρα σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας, η οποία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή