41 νέα κρούσματα κορωνοϊού στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Σε 3.628 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Σή Σε 3.628 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Σή Rating: 0

41 νέα κρούσματα κορωνοϊού στα Τρίκαλα

41 νέα κρούσματα κορωνοϊού στα Τρίκαλα

Σε 3.628 ανέρχονται τα νέα κρούσματα κορωνοϊού, τα οποία κατεγράφησαν στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Σήμερα, Τρίτη 31 Αυγούστου, ανακοινώθηκαν 22 θάνατοι.

Διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται 344 ασθενείς, εκ των οποίων 319 (92,73%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 25 (7,27%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.

Ανάμεσα σε αυτές και τα Τρίκαλα καθώς το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 41 νέες μολύνσεις.

Σχόλια (1)

  • Τι φταίει;

    Αφού δεν φοράνε μάσκα δεν θα αυξηθούν τα κρούσματα στα Τρίκαλα; Φαίνεται πως είναι ακριβώς το αντίθετο από “έξυπνη πόλη”…

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή