42χρονος έδωσε τέλος στην ζωή του στην Πηγή Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Ένας 42χρονος άνδρας από την Πηγή των Τρικάλων βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους οικείους του, με τον θάνατό του να οφείλεται σε αυτοκτονία.  Ο άτυχ Ένας 42χρονος άνδρας από την Πηγή των Τρικάλων βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους οικείους του, με τον θάνατό του να οφείλεται σε αυτοκτονία.  Ο άτυχ Rating: 0

42χρονος έδωσε τέλος στην ζωή του στην Πηγή Τρικάλων

42χρονος έδωσε τέλος στην ζωή του στην Πηγή Τρικάλων

Ένας 42χρονος άνδρας από την Πηγή των Τρικάλων βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τους οικείους του, με τον θάνατό του να οφείλεται σε αυτοκτονία. 

Ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και μην αντέχοντας άλλο, έδωσε τέλος στην ζωή του με έναν τραγικό τρόπο αφού αποσύνδεσε μηχάνημα υποστήριξης. 

Στο σημείο της τραγωδίας έφτασε αμέσως ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκε από τους δικούς του ανθρώπους, αλλά οι διασώστες δεν κατάφεραν να προσφέρουν το παραμικρό. 

Η είδηση του θανάτου του 42χρονου σε συνδυασμό με τις συνθήκες από τις οποίες επήλθε, έχουν προκαλέσει πραγματικό σοκ στην μικρή κοινωνία της Πηγής. 

trikalaenimerosi.gr 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή