44.500.000 ευρώ το χρέος προς ΙΚΑ Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Υψηλές προσδοκίες έχει ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Τρικάλων κ. Βαγγέλης Γεωργουλόπουλος, από τη διαδικασία των ρυθμίσεων σε ότι αφορά τις εισπράξ Υψηλές προσδοκίες έχει ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Τρικάλων κ. Βαγγέλης Γεωργουλόπουλος, από τη διαδικασία των ρυθμίσεων σε ότι αφορά τις εισπράξ Rating: 0

44.500.000 ευρώ το χρέος προς ΙΚΑ Τρικάλων

ika
Υψηλές προσδοκίες έχει ο προϊστάμενος του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Τρικάλων κ. Βαγγέλης Γεωργουλόπουλος, από τη διαδικασία των ρυθμίσεων σε ότι αφορά τις εισπράξεις υπέρ του ασφαλιστικού φορέα.
Η κατάσταση εξάλλου δεν αφήνει και πολλά περιθώρια, αφού τα χρέη που έχουν σωρευτεί στον οργανισμό, θέτουν σε επισφάλεια την λειτουργία του.

Συγκεκριμένα μιλάμε για έναν όγκο χρέους που αγγίζει μόνο για το υποκατάστημα Τρικάλων του ΙΚΑ τα 44.500.000 ευρώ ενώ ο συνολικός αριθμός των οφειλετών-πολλοί εξ αυτών όμως μικροοφειλέτες – υπολογίζονται στους 4.394.

Οι ρυθμίσεις όμως φαίνεται να αρχίζουν να φέρνουν έσοδα στο ΙΚΑ Τρικάλων. Μέχρι και χθες τα χρέη που ρυθμίστηκαν, πλην τα ποσά που έχουν πληρώσει εφάπαξ κυρίως μικροοφειλέτες, άγγιζαν τις 3.550.000 ευρώ ενώ ο αριθμός των ενταγμένων οφειλετών στις ρυθμίσεις ανέρχεται στους 185. Όσο πλησιάζουμε όμως στην καταληκτική ημερομηνία, προσδοκάται από πλευράς της διεύθυνσης ότι η ένατξη οφειλετών στις ρυθμίσεις όλο και θα αυξάνονται. Όπως τονίζει ο κ. Γεωργουλόπουλος, «Φαίνεται να είναι η τελευταία ευκαιρία για τους οφειλέτες συμπολίτες μας να τακτοποιήσουν τα χρέη τους. Μετά το πέρας της δυνατότητας ρύθμισης, και εφόσον δεν υπάρξει κάποια άλλη διάταξη, θα πρέπει να προχωρήσουμε σε αναγκαστικές εισπράξεις. Φαίνεται όμως ότι οι ρυθμίσεις αποδίδουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο χθες το πρωί, μέσα σε ελάχιστες ώρες κατέθεσαν αιτήματα περίπου 35 οφειλέτες.

Ελένη Χολέβα – εφημερίδα Η ΕΡΕΥΝΑ

Αφήστε το σχόλιο σας