45 λεπτά από τα Τρίκαλα – Ουτε Ελβετία , ούτε Καναδάς. Είναι η λίμνη Λογγά Reviewed by Momizat on . Μια πανέμορφη λίμνη όπου τα φθινοπωρινά χρώματα του δάσους που καθρεφτίζονται στα σμαραγδένια νερά δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο. Έχει υψόμετρο 1.100 μ. κ Μια πανέμορφη λίμνη όπου τα φθινοπωρινά χρώματα του δάσους που καθρεφτίζονται στα σμαραγδένια νερά δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο. Έχει υψόμετρο 1.100 μ. κ Rating: 0

45 λεπτά από τα Τρίκαλα – Ουτε Ελβετία , ούτε Καναδάς. Είναι η λίμνη Λογγά

45 λεπτά από τα Τρίκαλα – Ουτε Ελβετία , ούτε Καναδάς. Είναι η λίμνη Λογγά

Μια πανέμορφη λίμνη όπου τα φθινοπωρινά χρώματα του δάσους που καθρεφτίζονται στα σμαραγδένια νερά δημιουργούν ένα μοναδικό τοπίο. Έχει υψόμετρο 1.100 μ. και αποτελεί ιδανικό προορισμό για αναψυχή. Είναι η τεχνητή λίμνη  Λογγά στα Αντιχάσια . Απέχει 50 χλμ. από τα Τρίκαλα, 32 χλμ. από την Καλαμπάκα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Αναμένουμε απο το χαρισματικό νέο κοινοτάρχη Σωκράτη Γκόγκο να αναδείξει την περιοχή όπως της αξίζει και είμαστε σίγουροι ότι με τη μεθοδικότητα, την εργατικότητα, την ικανότητα και την αγάπη για το χωριό του που τον διακρίνει, θα τα καταφέρει. Οι φωτογραφίες είναι του συμπολίτη γνωστού καρδιολόγου και εραστή των ομορφιών του νομού μας , Αποστόλη Νταμάγκα .

Η εικόνα ίσως περιέχει: βουνό, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή