450 εκατ. ευρώ για το βόρειο τμήμα του Ε65, Τρίκαλα-Εγνατία από το Ταμείο Ανάκαμψης Reviewed by Momizat on . Ποσό που ξεπερνά τα 2,5 δισ. ευρώ αγγίζουν τα έργα που πέρασαν την πόρτα του Ταμείου Ανάκαμψης για το Υπουργείο Υποδομών, δηλαδή σχεδόν το 15% το Ποσό που ξεπερνά τα 2,5 δισ. ευρώ αγγίζουν τα έργα που πέρασαν την πόρτα του Ταμείου Ανάκαμψης για το Υπουργείο Υποδομών, δηλαδή σχεδόν το 15% το Rating: 0

450 εκατ. ευρώ για το βόρειο τμήμα του Ε65, Τρίκαλα-Εγνατία από το Ταμείο Ανάκαμψης

450 εκατ. ευρώ  για το βόρειο τμήμα του Ε65, Τρίκαλα-Εγνατία από το Ταμείο Ανάκαμψης

Ποσό που ξεπερνά τα 2,5 δισ. ευρώ αγγίζουν τα έργα που πέρασαν την πόρτα του Ταμείου Ανάκαμψης για το Υπουργείο Υποδομών, δηλαδή σχεδόν το 15% του συνολικού πακέτου που θα λάβει η χώρα.

Με ένα μεγάλο εύρος έργων, όπως οδικά, αντιπλημμυρικά, φράγματα, σιδηροδρομικά και συγκοινωνικά, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, φιλοδοξεί να ξεκινήσει η ταυτόχρονη υλοποίηση πολλών projects και να τηρήσει τα αυστηρά χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί.

Η χρηματοδότηση για τα οδικά έργα ξεπερνά τα 1,15 δισ. ευρώ. Περίπου 450 εκατ. ευρώ θα κατευθυνθούν για το βόρειο τμήμα του Ε65, Τρίκαλα-Εγνατία. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει το καλοκαίρι, αφού πρώτα κυρωθεί η τροποποιημένη σύμβαση παραχώρησης από τη Βουλή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή