46χρονη υπέφερε όλη της την ζωή από ημικρανίες – Έκοψε 2 τρόφιμα και βρήκε την υγεία της Reviewed by Momizat on . Ανακάλυψε όμως ύστερα από 25 χρόνια ότι δύο τρόφιμα της έκαναν το κακό... Η Andrea Henson είναι 46 ετών και επί 25 χρόνια έδινε μάχη με τις ημικρανίες που την κ Ανακάλυψε όμως ύστερα από 25 χρόνια ότι δύο τρόφιμα της έκαναν το κακό... Η Andrea Henson είναι 46 ετών και επί 25 χρόνια έδινε μάχη με τις ημικρανίες που την κ Rating: 0

46χρονη υπέφερε όλη της την ζωή από ημικρανίες – Έκοψε 2 τρόφιμα και βρήκε την υγεία της

46χρονη υπέφερε όλη της την ζωή από ημικρανίες – Έκοψε 2 τρόφιμα και βρήκε την υγεία της

Ανακάλυψε όμως ύστερα από 25 χρόνια ότι δύο τρόφιμα της έκαναν το κακό…

Η Andrea Henson είναι 46 ετών και επί 25 χρόνια έδινε μάχη με τις ημικρανίες που την κρατούσαν μακρυά από την δουλειά και αναγκαζόταν να κλείνεται σπίτι της.

 

Όταν έφτασε στο σημείο να πάθει εμβολή από τις σοβαρότατες ημικρανίες έκανε όλων των ειδών τα τεστ και αποκαλύφθηκε  ότι το γάλα αγελάδας και το καλαμπόκι ήταν οι δύο “ένοχοι” για το βάσανο της.

“Υπέφερα τόσο πολύ ” λέει η ίδια στην Dail Mail“που έχανα σχεδόν την όραση μου για μια έως τρεις μέρες.

 

Αισθανόμουν εξαντλημένη και συνεχώς νευρικήαλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι για αυτό”. Η Andrea που είναι και καλή επιχειρηματίας έχει το δικό της Catering.

 

Η ίδια πήγαινε παντού έχοντας στην τσάντα της ταμπλέτες για να ανακουφίζεται από τους τρομερούς πονοκεφάλους.

Τελικά κατάφερε να ανακαλύψει ότι έχει δυσανεξία στο γάλα της αγελάδας και στο καλαμπόκι. Τα έβγαλε από την διατροφή της και ξαναβρήκε την υγεία της.

eirinika.gr/

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή