"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.4 C
Trikala

Αιτήσεις για 48 θέσεις στην Τράπεζα της Ελλάδος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Τράπεζα της Ελλάδος προκηρύσσει την πλήρωση, κατόπιν επιλογής, σαράντα οκτώ (48) θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Οικονομική Επιστήμη ή Χρηματοοικονομική/ Τραπεζική ή Λογιστική/ Αναλογιστική ή Στατιστική/ Οικονομετρία ή Ελεγκτικήγια τις ανάγκες υπηρεσιακών μονάδων του Κεντρικού Καταστήματος.

Η νεα προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 12 Φεβρουαρίου

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (A.E.I.) της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένος από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμος και αντίστοιχος μεταπτυχιακού τίτλου ελληνικού Α.Ε.Ι., στα αντικείμενα της επιστημονικής εξειδίκευσης που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα.
  2. Πτυχίο Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (A.E.I.) της ημεδαπής ή της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο και αντίστοιχο ελληνικού Α.Ε.Ι.
  3. Ασφαλισμένη εργασιακή προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο (2) ετών μετά την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου στο χρηματοοικονομικό τομέα.
  4. Άριστη γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας, προσηκόντως αποδεικνυόμενη.
  5. Ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
  6. Ειδικώς οι άνδρες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν οριστικά και νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.

Τα ανωτέρω πρέπει να συντρέχουν το αργότερο κατά την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.

Η αίτηση διατίθεται αποκλειστικά στον ιστοχώρο της Τράπεζας http://www.bankofgreece.gr

Οι υποψήφιοι:

  •  οφείλουν να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την αίτηση μόνο ηλεκτρονικά, επισυνάπτοντας αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα (στην ελληνική γλώσσα),
  •  μπορούν να επιλέξουν μέχρι δύο κωδικούς θέσης από τον ανωτέρω πίνακα,
  •  έχουν αποκλειστικά την ευθύνη για την ακρίβεια των στοιχείων και την ορθή συμπλήρωση της αίτησης, η οποία επέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης.

Η επιλογή θα γίνει από την Τράπεζα, συνεπικουρούμενη στο έργο της από τη Διεύθυνση Επιλογής Στελεχών της εταιρείας «ICAP Advisory AE».

Οι υποψήφιοι που θα κριθούν επικρατέστεροι κατά την προκαταρκτική διαδικασία θα κληθούν να προσκομίσουν στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργάνωσης της Τράπεζας τα παρακάτω δικαιολογητικά προς έλεγχο:

  1. επικυρωμένα αντίγραφα όλων των τίτλων σπουδών και, προκειμένου περί αλλοδαπών τίτλων σπουδών, επίσημες μεταφράσεις τους στην ελληνική γλώσσα,
  2. πράξη αναγνώρισης από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. για τους κατόχους τίτλων σπουδών του εξωτερικού,
  3. βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα για την απόδειξη της ασφαλισμένης εργασιακής προϋπηρεσίας, καθώς και κάθε άλλο σχετικό πρόσφορο στοιχείο (συμβάσεις, δελτία/τιμολόγια παροχής υπηρεσιών κτλ.).

Μετά τον έλεγχο, οι υποψήφιοι που έχουν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά θα κληθούν σε συνέντευξη από Επιτροπή της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία θα αξιολογήσει την κατάρτιση, τις ικανότητες και τα τυχόν πρόσθετα προσόντα, την εργασιακή προϋπηρεσία, τη δυνατότητα πρόσφορης παροχής υπηρεσιών προς την Τράπεζα σε συνδυασμό με την προσδοκώμενη διάρκεια της εργασιακής σχέσης, καθώς και τη συνολική εικόνα και προσωπικότητα των υποψηφίων.

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας στην Αθήνα (Ελ. Βενιζέλου 21) σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως στους υποψηφίους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης