50 χρόνια ΟΛΥΜΠΟΣ – Νέο μπουκάλι στο γάλα Reviewed by Momizat on . Με το μότο «νέα συσκευασία, ίδια αγάπη» και με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, η γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος» λανσάρισε το νέο μπουκάλι του γάλακτος. Στο Με το μότο «νέα συσκευασία, ίδια αγάπη» και με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, η γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος» λανσάρισε το νέο μπουκάλι του γάλακτος. Στο Rating: 0

50 χρόνια ΟΛΥΜΠΟΣ – Νέο μπουκάλι στο γάλα

50 χρόνια ΟΛΥΜΠΟΣ – Νέο μπουκάλι στο γάλα

Με το μότο «νέα συσκευασία, ίδια αγάπη» και με αφορμή τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της, η γαλακτοβιομηχανία «Όλυμπος» λανσάρισε το νέο μπουκάλι του γάλακτος. Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Είναι αλήθεια ότι από τη Θεσσαλία του 1965, σήμερα έχουν αλλάξει πολλά. Όχι όμως όλα. Οι αξίες ΟΛΥΜΠΟΣ, αυτές στις οποίες μένουμε πιστοί εδώ και 50 χρόνια το αποδεικνύουν. Η αγάπη για τον τόπο μας, η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του και η σταθερή στήριξη της ελληνικής παραγωγής, μέσω της επιλογής της πρώτης ύλης αποκλειστικά από έλληνες αγελαδοτρόφους, ούτε άλλαξαν ούτε και θα αλλάξουν ποτέ. Σήμερα, 50 χρόνια μετά, το Φρέσκο Γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ συνεχίζει να πρεσβεύει την ελληνική φύση, την ελληνική γη, την φροντίδα των ανθρώπων μας. Αναζητήστε το Φρέσκο Γάλα ΟΛΥΜΠΟΣ που εμπιστεύεστε και αγαπάτε εδώ και 50 χρόνια σε ανανεωμένη συσκευασία και με την ίδια πάντα αξεπέραστη γεύση».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή