60 “καλλονές” στην Καλαμπάκα για το 5ο κλασικό ράλι Ελλάδας Reviewed by Momizat on . Μνήμες θρυλικών ράλι του παρελθόντος υπό τη σκιά των Μετεώρων θα ξυπνήσει το πέρασμα και ο τερματισμός του «5ου Κλασσικού Ράλι Ελλάδας» στην Καλαμπάκα. Πρόκειτα Μνήμες θρυλικών ράλι του παρελθόντος υπό τη σκιά των Μετεώρων θα ξυπνήσει το πέρασμα και ο τερματισμός του «5ου Κλασσικού Ράλι Ελλάδας» στην Καλαμπάκα. Πρόκειτα Rating: 0

60 “καλλονές” στην Καλαμπάκα για το 5ο κλασικό ράλι Ελλάδας

60 “καλλονές” στην Καλαμπάκα για το 5ο κλασικό ράλι Ελλάδας

rallyΜνήμες θρυλικών ράλι του παρελθόντος υπό τη σκιά των Μετεώρων θα ξυπνήσει το πέρασμα και ο τερματισμός του «5ου Κλασσικού Ράλι Ελλάδας» στην Καλαμπάκα.

Πρόκειται για μία συνδιοργάνωση της ΦΙΛΠΑ και του ΣΙΣΑ, που έχει ως επίκεντρο σημαντικά σημεία πολιτιστικής & αυτοκινητιστικής κληρονομιάς της χώρας μας.

 

Στον αγώνα που θα διεξαχθεί σύμφωνα με τον Κώδικα Εκδηλώσεων της FIVA θα συμμετέχουν έως 60 ιστορικά αυτοκίνητα σε θρυλικές διαδρομές που θα διασχίσουν την Κεντρική Ελλάδα.

 

Το Σάββατο 12 Απριλίου στις 12:00 θα δοθεί η εκκίνηση του αγώνα από το μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες. Τα πληρώματα θα πλοηγηθούν σε απαιτητικούς επαρχιακούς δρόμους και θα αναμετρηθούν σε φημισμένες ειδικές διαδρομές. Το απόγευμα θα γίνει ο τερματισμός της 1ης μέρας στην Καλαμπάκα.

 

Την Κυριακή 13 Απριλίου το πρωί με την εκκίνηση της 2ης μέρας θα ξυπνήσουν μνήμες θρυλικών ράλι του παρελθόντος υπό τη σκιά των Μετεώρων. Με τη συμπλήρωση συνολικά 450 αγωνιστικών χιλιομέτρων και την εκτέλεση περίπου 15 ειδικών διαδρομών ακριβείας ο αγώνας θα τερματίσει το μεσημέρι πάλι στην Καλαμπάκα όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων.

Το «5ο Κλασσικό Ράλι Ελλάδας» προσμετράται στο Πρωτάθλημα Regularity της Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ με συντελεστή 2 και στο Πρωτάθλημα του ΣΙΣΑ με συντελεστή 2 επίσης.

rally2

Αφήστε το σχόλιο σας