7.30 μ.μ. αύριο στο «Μουσείο Τσιτσάνη», η ομιλία Μανιάτη Reviewed by Momizat on . Την  Τετάρτη 25/10/2017 θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Γιάννης Μανιάτης  και θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη  στις 7:30 το απόγευμ Την  Τετάρτη 25/10/2017 θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Γιάννης Μανιάτης  και θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη  στις 7:30 το απόγευμ Rating: 0

7.30 μ.μ. αύριο στο «Μουσείο Τσιτσάνη», η ομιλία Μανιάτη

7.30 μ.μ. αύριο στο «Μουσείο Τσιτσάνη», η ομιλία Μανιάτη

Την  Τετάρτη 25/10/2017 θα επισκεφτεί τα Τρίκαλα ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Γιάννης Μανιάτης  και θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Μουσείο Τσιτσάνη  στις 7:30 το απόγευμα.  Νωρίτερα στις  6:30 θα έχει συνάντηση με την Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και πολίτες στο Ξενοδοχείο Αχίλλειο. Στον ίδιο χώρο θα δώσει Συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Καλούνται όλοι  οι πολίτες του Νομού μας να προσέλθουν στην εκδήλωση και ειδικότερα όσοι ενδιαφέρονται για την δημιουργία του ΝΕΟΥ ΦΟΡΕΑ της ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, να παραστούν στις ομιλίες όλων των υποψηφίων προέδρων στηρίζοντας έτσι το νέο εγχείρημα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή