70 χρόνια ασύλληπτος Reviewed by Momizat on . Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, στα πλαίσια του διήμερου οδοιπορικού για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη που οργανώνεται με πρωτοβου Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, στα πλαίσια του διήμερου οδοιπορικού για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη που οργανώνεται με πρωτοβου Rating: 0

70 χρόνια ασύλληπτος

aris
Η Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού, στα πλαίσια του διήμερου οδοιπορικού για τα 70 χρόνια από το θάνατο του Άρη Βελουχιώτη που οργανώνεται με πρωτοβουλία της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης και με τη συμμετοχή των εργατικών λεσχών όλης της χώρας στις 6-7 Ιούνη, οργανώνει μετάβαση με πούλμαν από την πόλη των Τρικάλων στη Μεσούντα της Άρτας, εκεί που άφησε την τελευταία του πνοή ο πρωτοκαπετάνιος του Ε.Λ.Α.Σ.

Μαζί με τα μέλη της Εργατικής Λέσχης Νέας Σμύρνης και των άλλων εργατικών λεσχών, θα μεταβούμε στη Μεσούντα και από εκεί στο φαράγγι «Φάγγου», στο ακριβές σημείο όπου ο Άρης Βελουχιώτης έκανε την «έφοδο» στους ουρανούς. Καλούμε αγωνίστριες κι αγωνιστές, ανθρώπους που μαζί βαδίσαμε στους δρόμους των κινημάτων, να συμμετέχουν στο οδοιπορικό στα βήματα του Άρη.

Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή 7 Ιούνη, στις 8:00 π.μ. από το κέντρο της πόλης. Δήλωση συμμετοχών το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 25 Μάη. Τιμή συμμετοχής, 13 ευρώ. Πληροφορίες: 6986396770, 6974058845.

Αφήστε το σχόλιο σας