8ος Ημιμαραθώνιο Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος… μετά μουσικής Reviewed by Momizat on . Γιορτή για τον αθλητισμό και σύζευξή του με τη μουσική, η πανελλήνιας εμβέλειας διοργάνωση για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος, που διοργανώνετα Γιορτή για τον αθλητισμό και σύζευξή του με τη μουσική, η πανελλήνιας εμβέλειας διοργάνωση για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος, που διοργανώνετα Rating: 0

8ος Ημιμαραθώνιο Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος… μετά μουσικής

8ος Ημιμαραθώνιο Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος… μετά μουσικής

Γιορτή για τον αθλητισμό και σύζευξή του με τη μουσική, η πανελλήνιας εμβέλειας διοργάνωση για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος, που διοργανώνεται και φέτος στη διαδρομή Καλαμπάκα – Τρίκαλα. Αυτή η σύζευξη προκύπτει από την απόφαση των διοργανωτών, να εντάξουν τον φετινό αγώνα στις εκδηλώσεις για το «Έτος Τσιτσάνη» που ήδη ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται.
Αυτή η κίνηση αποτελεί ένα μήνυμα στους άνω των 1000 επισκέπτες και δρομείς, ότι η άθληση και η μουσική μπορούν να αποτελούν στοιχεία ολοκλήρωσης της προσωπικότητας του ανθρώπου.
Προκειμένου, όμως, η όλη διοργάνωση να στεφθεί με επιτυχία, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, κ. Νίκος Οικονομίδης και Δήμος Πάλλας αντιστοίχως, επισκέφθηκαν το μεσημέρι τον Δήμο Τρικκαίων. Συναντήθηκαν, δε, με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, ενώ παρόντες ήταν, η αρμόδια αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Βασιλένα Μητσιάδη, ο αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρυσόστομος Κυρίτσης, η αντιπρόεδρος του Μουσείου Τσιτσάνη κ. Εφη Λεβέντη και ο εντεταλμένος επί του Αθλητισμού θέματα, δημοτικός σύμβουλος κ. Ακης Αναστασίου.
Η συζήτηση περιστράφηκε στη συνεργασία των δύο πλευρών, σε ζητήματα διοργάνωσης, διευκολύνσεων και, κυρίως, στήριξης από τον Δήμο, σε μια τέτοια προσπάθεια/. Συζητήθηκαν εκτενώς θέματα προβολής και παροχής υποδομής, ενώ ουσιαστικά διαφάνηκε ότι στις 15 Μαρτίου 2015 – ημέρα πραγματοποίησης του μεγαλύτερου εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης δρόμου – η περιοχή των Τρικάλων θα αποτελέσει και πάλι πόλο έλξης, με τη μουσική και τον αθλητισμό να κυριαρχούν.

Από το γραφείο Τύπου

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή