8-9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Κονισκό Reviewed by Momizat on . Πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κονισκού στις 8 και 9 Αυγούστου 2014 στην πλατεία του πρώην Δημαρχείου και νυν Κ.Ε.Π. Κ Πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κονισκού στις 8 και 9 Αυγούστου 2014 στην πλατεία του πρώην Δημαρχείου και νυν Κ.Ε.Π. Κ Rating: 0

8-9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Κονισκό

8-9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ: Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Κονισκό

Πολιτιστικές εκδηλώσεις διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κονισκού στις 8 και 9 Αυγούστου 2014 στην πλατεία του πρώην Δημαρχείου και νυν Κ.Ε.Π. Κονισκού.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 9 το βράδυ με παράσταση Καραγκιόζη και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί γλεντι για τη νεολαία με την Ορχήστρα του Παναγιώτη Μαγκλάρα. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.
Την επόμενη μέρα 9 Αυγούστου στις 9 το βράδυ θα ακολουθήσει χαιρετισμός του Δ.Σ. προς τους παρευρισκόμενους και θα ακολουθήσει η παρουσίαση των χορευτικών των Πολιτιστικών Συλλόγων Αύρας, Λογγά και Μαυρελίου. Η εκδήλωση θα κλείσει με χορούς και τραγούδια με τη δημοτική ορχήστρα των Παναγιώτη Ζωσιμά στο τραγούδι και Κωνσταντίνου Βακουφτσή στο Κλαρίνο.
Η είσοδος τη δεύτερη ημέρα είναι συμβολική (2 ευρώ) για τα έξοδα της ορχήστρας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή