Θυμηδία, οργή, αγανάκτηση και θυμός Reviewed by Momizat on . Τα αδικήματα για μία από τις σημαντικότερες δίκες της Νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας, αυτής για τα "μαύρα ταμεία" της Siemens, έχουν αρχίσει να παραγράφονται…. Και Τα αδικήματα για μία από τις σημαντικότερες δίκες της Νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας, αυτής για τα "μαύρα ταμεία" της Siemens, έχουν αρχίσει να παραγράφονται…. Και Rating: 0

Θυμηδία, οργή, αγανάκτηση και θυμός

Θυμηδία, οργή, αγανάκτηση και θυμός

Τα αδικήματα για μία από τις σημαντικότερες δίκες της Νεώτερης Ελληνικής Ιστορίας, αυτής για τα “μαύρα ταμεία” της Siemens, έχουν αρχίσει να παραγράφονται….


Και όμως συμβαίνει!!!


Τα νομικά και δικαστικά τεχνάσματα του περιβόητου νομικού μας ‘’πολιτισμού’’, τείνουν και στοχεύουν στην ολοκληρωτική παραγραφή των καταστροφικών για την χώρα αδικημάτων και την απαλλαγή των συνεπειών, από τους εν γένει υπευθύνους.


Η εξέλιξη αυτή προκαλεί θυμηδία, οργή, αγανάκτηση και θυμό στην κοινωνία , αλλά κυρίως η κοινωνία επιβεβαιώνεται για μια ακόμη φορά, για τις καταστροφικές συνέπειες της διαπλοκής στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, αλλά και τη λυσσαλέα προσπάθεια του κατεστημένου, να μη ‘’τραυματιστεί’’!..


Το διαρκές έγκλημα που διαπράχθηκε σε βάρος του ελληνικού λαού και επέφερε τεράστια ζημιά στο ελληνικό δημόσιο, γεμίζοντας με χρήματα τα ταμεία κομμάτων και με σημαντικότατα «δώρα» σε προβεβλημένα και λαοπρόβλητα πολιτικά ηγετικά στελέχη του κατεστημένου, επιβάλλεται να διαλευκανθεί και να φτάσει ως το τέλος και της τελευταίας ΑΛΗΘΕΙΑΣ…

η εικόνα προφίλ του Θανάσης Μπουλογεώργος

Θανάσης Μπουλογεώργος

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή