85χρονος οδηγός έχασε την ζωή του στα Τέμπη Reviewed by Momizat on . Ηλικιωμένος οδηγός έχασε την ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα το οποίο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τέμπη, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά Ηλικιωμένος οδηγός έχασε την ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα το οποίο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τέμπη, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά Rating: 0

85χρονος οδηγός έχασε την ζωή του στα Τέμπη

85χρονος οδηγός έχασε την ζωή του στα Τέμπη

Ηλικιωμένος οδηγός έχασε την ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα το οποίο έλαβε χώρα το μεσημέρι της Δευτέρας στα Τέμπη, όταν το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε μετωπικά με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Λάρισας.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο του 85χρονου συγκρούστηκε με το λεωφορείο και από την μετωπική σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε επίσης ένα άτομο από τους επιβαίνοντες του λεωφορείου. Ο ηλικιωμένος άτυχος οδηγός, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου έγιναν προσπάθειες από το ιατρικό τιμ να κρατηθεί στην ζωή, αλλά δυστυχώς τα τραύματά του ήταν πολύ βαριά με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή