"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

36.8 C
Trikala

Aγρίεψε ο Νίκος Σακκάς: Ξέρω τι θα κάνω, δεν θα μείνω με σταυρωμένα χέρια. Δεν είμαι διακοσμητικό στοιχείο, έχω το ρόλο του Δημάρχου για να κάνω συγκεκριμένα πράγματα.

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πίστωση χρόνου λίγων ακόμη εβδομάδων δήλωσε πως δίνει ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΠΕΔ Νίκος Σακκάς σε Υπουργούς της κυβέρνησης προκειμένου να υλοποιήσουν αιτήματα που τους είχε θέσει πριν τις ευρωεκλογές, όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 :

« Από το γραφείο μου παρέλασαν πάρα πολλοί, από Υπουργοί ως υπηρεσιακοί παράγοντες, και τους τόνισα ότι θα ήθελα να δω ότι δεν θα κλείσουν τα τηλέφωνα τους μετά τις 9 Ιουνίου. Σήμερα λοιπόν δεν είναι όλα τα τηλέφωνα ανοιχτά, κάποιοι δεν απαντούν ούτε σε μηνύματα ούτε σε τηλέφωνα. Ο Πρωθυπουργός πάντα δίνει το καλό παράδειγμα, και δυστυχώς δεν το ακολουθούν όλοι το παράδειγμα αυτό. Δεν κινούνται στον ρυθμό και την ταχύτητα που κινείται ο Πρωθυπουργός.

Δίνω μια πίστωση χρόνου στις απαντήσεις που περιμένω, και μετά ξέρω τι θα κάνω, δεν θα μείνω με σταυρωμένα χέρια. Δεν είμαι διακοσμητικό στοιχείο, έχω το ρόλο του Δημάρχου για να κάνω συγκεκριμένα πράγματα.

Σε λίγες μέρες θα γίνουν και άλλες κινήσεις, την πίστωση χρόνου τη δίνουμε για την αλλαγή σε κάποια υπουργικά πόστα και τον συντονισμό των ενεργειών. Θα έχουμε κάποιες εξελίξεις συντόμως.»

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δήμαρχε, δεν κόβεις ούτε με βαλέ……. Μόλις έσφιξαν τα λουριά την έκανε ο Παπαστέργιος και σου φόρτωσε τις αμαρτίες του, καθώς και τον λοιπό θίασο να τρέχεις και να μη φτάνεις….. Ας πρόσεχες! Το τυρί το είδες τη φάκα δεν την πήρες χαμπάρι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης