"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.4 C
Trikala

Aιμοδοσία από τους υπαλλήλους της Νομαρχίας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εξαμηνιαία εξόρμηση αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Όπως  πάντα, έτσι και αυτή τη φορά οι υπάλληλοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Σ.Υ.Π.Ε.Τ για την εθελοντική αιμοδοσία.

 

Πρόκειται για οργανωμένη κοινωνική προσφορά και δράση που δεν επιβάλλεται με θεσμικό τρόπο. Μοναδικά κίνητρα αποτελούν αξίες, όπως  η ανιδιοτέλεια, η συλλογικότητα, η κοινωνική αλληλεγγύη.

 

Ειδικά όταν αφορούν στην εθελοντική αιμοδοσία, αποκτούν μεγαλύτερη αξία διότι το αίμα ούτε παράγεται ούτε αντικαθίσταται.

 

Η πράξη αυτή αποτελέι απάντηση στις νέες αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών που η Δημόσια Αρχή δεν κατορθώνει πλέον να ικανοποιήσει πλήρως.

 

Η ιδέα της κοινωνικής προσφοράς με υψηλά ιδανικά  και σκοπούς διαπερνά όλο και περισσότερους συναδέλφους.

 

Το Δ.Σ. του Σ.Υ.ΠΕ.Τ συγχαίρει του συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ,καθώς επίσης και τους συναδέλφους άλλων δημοσίων υπηρεσιών οι οποίοι επιλέγουν να ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου μας αναγνωρίζοντας την σωστή και χρηστή διαχείριση  εκ μέρους του Δ.Σ  και καλεί όλους τους εν δυνάμει αιμοδότες συναδέλφους να ανταποκριθούν σε ανάλογη πρόσκληση του Συλλόγου στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης