"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.8 C
Trikala

Aισιόδοξος ο Ηλίας Βλαχογιάννης για το αποτέλεσμα των εκλογών

Σχετικά άρθρα

lafarm

Καθημερινά συνεχίζει τις επισκέψεις του σε χωριά του Νομού Τρικάλων και τις επαφές του με τους πολίτες, ο Βουλευτής της Ν.Δ. και εκ νέου υποψήφιος κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας. Την Πέμπτη 08-01-2015 επισκέφθηκε το Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, το Μικρό Κεφαλόβρυσο, το Διαλεχτό, τη Μεγάρχη και το Καλονέρι.

Οι πολίτες από άκρη σε άκρη του Νομού τον υποδέχονται θερμά, μιας και στο πρόσωπό του βλέπουν από τη μία τον “φίλο” Ηλία Βλαχογιάννη που δεν περιμένει τις προεκλογικές περιόδους για να επισκεφθεί τα χωριά τους και από την άλλη τον άνθρωπο που διεκδικεί για αυτούς, διεκδικεί για τα συμφέροντα του Νομού.

Συζητά μαζί τους, ακούει τα προβλήματά τους, τα καταγράφει και απαντά σε ερωτήσεις που αφορούν στην καθημερινότητά τους. Στο πολιτικό μέρος της συζήτησης που γίνεται, ο κ. Βλαχογιάννης τονίζει τις όποιες αδικίες έγιναν, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η χώρα σύρεται σε εκλογές σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο και αυτό γιατί μια μειοψηφία βουλευτών της αντιπολίτευσης το επέλεξε.

Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα είναι πάρα πολύ θετικό για τη Ν.Δ., “γιατί ο κόσμος έχει αντιληφθεί ότι η μόνη παράταξη που μπορεί πραγματικά να βγάλει τη χώρα από τα σημερινά αδιέξοδα, η μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή της χώρας στη ζώνη του ευρώ και τη συνέχιση των κοινοτικών κονδυλίων είναι η Ν.Δ”.

« Γενικότερα θέλω να πιστεύω ότι οι Έλληνες πολίτες είναι σοφότεροι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση. Η απόφαση την οποία θα πάρουνε την Κυριακή των εκλογών στις 25 του Γενάρη θα είναι απόφαση που θα στηρίζεται στη λογική και το συμφέρον του τόπου και όχι στην οργή και το θυμό. Είμαι βέβαιος ότι η λογική επιβάλλει η Ελλάδα να κυβερνηθεί από εκείνες τις δυνάμεις που πιστεύουνε στην ευρωπαϊκή προοπτική, πιστεύουνε στην παραμονή της χώρας μας στη ζώνη του ευρώ».

Το πολιτικό γραφείο του κ. Βλαχογιάννη το οποίο βρίσκεται στην οδό Καραϊσκάκη 26, λειτουργεί καθημερινά, πρωί και απόγευμα, ενώ όσοι επιθυμούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικώς μπορούν να το κάνουν στον αριθμό 24310-31160.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης