"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.6 C
Trikala

Aπάντηση του Δ.Σ. του Νοσοκομείου στον ΣΥΡΙΖΑ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Θεωρούμε ότι δεν είναι δόκιμο να εμπλακούμε σε διάλογο με πολιτικά κόμματα και ούτε είναι στις αρμοδιότητες του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν δημιουργείται ¨τεχνητός¨ θόρυβος, όπως στην περίπτωση της αντικατάστασης της γραμματέως του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Ν. Τρικάλων, οφείλουμε να πάρουμε θέση προς αποκατάσταση της αλήθειας.


Στη συνεδρίαση που έλαβε χώρα στις 4-5-2020 με την αριθμ. 318 απόφασή του, το Δ.Σ δεν αντικατέστησε την γραμματέα, για πολιτικούς λόγους όπως με πομφόλυγες ισχυρίζονται αλλά εξουσιοδότησε τον Διοικητή με απόφασή του να ορίσει τακτικό & αναπληρωματικό μέλος.
Στην ίδια απόφαση και η εκπρόσωπος των εργαζομένων, διαπίστωσε ως δικαίωμα του Διοικητή, να επιλέγει τους άμεσους συνεργάτες του.


Ο Διοικητής με την αριθμ. 15505/19-6-2020 απόφασή του, ήτοι μετά από ενάμιση (1 & ½) μήνα συνεργασίας, προέβη στην αντικατάσταση της γραμματέως, όχι βέβαια για πολιτικούς ή κομματικούς λόγους αλλά λαμβάνοντας, προφανώς υπόψη άλλα κριτήρια, ποιοτικά και υπηρεσιακά.


Όλα τα άλλα είναι για δημιουργία εντυπώσεων και προσωπικής προβολής.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ Γ.Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΕΝΑΣ ΓΡΙΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
    Όλα φαίνονται από την αρχή εμείς αργούμε να τα καταλάβουμε. Από τα όσα λοιπόν αναφέρονται από τους μεν και τους δε, αποδεικνύονται τα παρακάτω: Εφ΄όσον η επιλογή του/της γραμματέα του ΔΣ είναι επιλογή του εκάστοτε Διοικητή ως άμεσος και καλός συνεργάτης του, να υπενθυμίσουμε ότι η επιλογή του πρώην Συριζαίου διοικητή, στη θέση του/της γραμματέα του ΔΣ συνέπεσε ακριβώς με την επιλογή του προκατόχου του κ. Σουφλιά ((τοποθέτηση της ΝΔ) και συνεχίστηκε μία συνεργασία από το παρελθόν. Η μετέπειτα καλή συνεργασία που ακολούθησε είχε σαν αποτέλεσμα την εγγραφή της γραμματέα ως μέλος του Σύριζα και τη προώθησή της στα συλλογικά όργανα της υπηρεσίας. Αυτή ακριβώς, είναι η πολυσυζητημένη αριστεία. Θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Σύριζα φάνηκε πιο συνεπής στις συνεργασίες του ενώ τώρα η Ν.Δ δε μπορεί να φανεί αντάξια των υποσχέσεών της σε τέτοιες συνεργασίες. Ισως το ΠΑΣΟΚ φανεί πιο συνεργάσιμο. Αυτό είναι και το χαρακτηριστικό της Αριστεράς, συνέπεια στο λόγο της. Τα συμπεράσματα δικά σας…έτσι για να μη πλήττετε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης