"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Aποκαταστάθηκε η επικοινωνία με το Λιβαδοχώρι Μεσοχώρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

00

Για τρεις ημέρες ,οι λιγοστοί κάτοικοι του χωριού βρέθηκαν αποκλειςμένοι λόγω της θεομηνίας και τις δυςμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή ενω παραλληλα αισθάνονταν και τον φόβο της εγκατάλειψης καθώς το οδικό δίκτυο σε ενα ´σημειο του δρόμου είχε καταστραφεί .
Μετά απο τρεις ημέρες αποκλεισμού μηχανήματα της Περιφερειακής ενότητας Τρικάλων κατάφεραν να προςεγγιςουν το σημειο και να αποκαταστήσουν την ζημιά επαναφεροντας την πρόσβαση στο ορεινό χωριό της Μεσοχώρας το οποίο βριςκεται στα 1200μ υψόμετρο .
Ο Χρήστος Μιχαλάκης συνοδευόμενος απο τον πρόεδρο της κοινότητας Γιώργιο Πολυγένη επισκέφτηκαν το απομακρυσμένο χωριό ,´μολις το μηχάνημα αποκατέςτηςε το δίκτυο καί συνάντηςαν τους εναπομείναντες κατοίκους του χειμώνα οι οποίοι ηλικιακά ανήκουν στην τριτη ηλικία και η διαβίωση τους εξαρτάται αποκλειστικά απο την πρόσβαση και την επικοινωνία στο χωριό .
00
Ο Αντιπεριφερειαρχης εγινε δέκτης μιας θερμής υποδοχής ως ιδιαίτερα γνωστός στο χωριό της Μεςοχώρας αφού και στο παρελθόν είχε αντιμετωπιςει και ξεπεράσει ανάλογα προβληματα .
Μάλιστα μιας και ο Δήμος αδυνατεί να προςφερει τεχνική βοηθεια υποσχέθηκε να βοηθήσει άμεσα και στα εσωτερικά προβληματα του Λιβαδοχωρίου καθώς η πλατεια εχει καλυφθεί απο πέτρες και λάσπη .
000

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης