"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Aρχές καλοκαιριού έτοιμο το τμήμα του οδικού άξονα Καραβόπορος – Λυγαριά

lafarm

Σχετικά άρθρα

KARAVOPOROS-LYGARIA

Ως “έργο ζωής για την περιοχή, τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τον τουρισμό” χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός την εν εξελίξει κατασκευή του τμήματος του οδικού άξονα Τρικάλων – Πύλης, από τη Γέφυρα Καραβόπορου έως τη Λυγαριά, κατά τη διάρκεια επιθεώρησης των εργασιών.
Το εν λόγω έργο που αφορά τμήμα του οδικού άξονα διπλής κυκλοφορίας υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών μήκους 13 χιλιομέτρων μαζί με τους παραδρόμους, αγγίζει σε προϋπολογισμό τα 21 εκ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του ερχόμενου καλοκαιριού, δίνοντας νέα δυναμική στον τουρισμό, την τοπική οικονομία αλλά και ασφάλεια στις μεταφορές, με παράλληλη ευεργετική δράση στο περιβάλλον.
Karavoporos Ligaria
Όπως σημείωσε μετά το πέρας της αυτοψίας που πραγματοποίησε στο εργοτάξιο ο κ. Αγοραστός, “είναι ένα έργο εξόχως σημαντικό για την περιοχή, γιατί δημιουργεί ασφάλεια στη μετακίνηση των ανθρώπινων κοινοτήτων, αλλά και στη διακίνηση των εμπορευμάτων. Είναι επιπρόσθετα και εξυγιαντικό για την περιοχή, γιατί απομειώνει την περιβαλλοντική ρύπανση, είτε πρόκειται για το ποτάμι που υπάρχει δίπλα, είτε για την περιοχή όπου έγινε η διάνοιξη του δρόμου.
Ας μην ξεχνάμε παράλληλα, ότι συμβάλει και στην εθνική οικονομία με θέσεις εργασίας αλλά και χρήμα στην τοπική αγορά. Συγκαταλέγεται αναμφίβολα στα χρήσιμα και ωφέλιμα έργα και όχι στα έργα βιτρίνας και αποτελεί δράση με γνώμονα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, που δύσκολα θα μπορέσει να χρηματοδοτηθεί από άλλα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Τρέχουμε γρήγορα γιατί ο χρόνος και η εκμετάλλευσή του, είναι το ζητούμενο σε όλα τα επίπεδα. Οπωσδήποτε, πιστεύουμε ότι μέσα στον Ιούνιο, εάν δεν υπάρξουν απρόβλεπτες καταστάσεις, να δοθεί προς χρήση το συγκεκριμένο έργο” κατέληξε ο περιφερειάρχης.
Karavoporos Lygaria

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης