"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.9 C
Trikala

Aποχή των δικηγόρων στις 14 Μαρτίου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Οι δικηγόροι, οι οποίοι αντιδρούν στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο, θα προχωρήσουν σε αποχή από τα καθήκοντά τους την ημέρα συζήτησής του στο ΣτΕ.
Tο δικηγορικό σώμα από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή του στη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών και επιστημόνων με τεκμαρτό τρόπο, δηλαδή για εισόδημα που δεν έχει αποκτηθεί.
Oι δικηγόροι υποστηρίζουν ότι πρέπει να υπάρξει  ανατροπή των δυσμενών αποτελεσμάτων που επιφέρει η φορολόγηση αυτή και η οποία οδηγεί σε επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης και σε αφανισμό δυναμικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εδώ γελάνε και τα τσιμέντα. Οι πιο μεγάλοι φοροφυγάδες στην Ελλάδα κάνουν αποχή για τα φορολογικά τους. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί. Έλεος κύριοι λίγη τσίπα δεν σας περισσεύει; Αλλά που να την βρήτε; Στα γαριδάκια;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης