Σε διαδικασία κατοχύρωσης νέων προϊόντων ως ΠΟΠ και ΠΓΕ, αντλώντας υπεραξία για την τοπική οικονομία και τον πρωτογενή τομέα προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Το Θεσσαλικό βαμβάκι , το γιαούρτι , χυλοπίτες , τσάι Ολύμπου , αγουρέλαιο Πτελεού, χαλβάς Φαρσάλων, τόνος Αλοννήσου και Σκοπελίτικη τυρόπιτα είναι οι νέοι φάκελλοι που ετοιμάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το γεωπονικό Πανεπιστήμιο για υποβολή μέσα στο 2025 για ποπ/ΠΓΕ/ ιδιότυπα παραδοσιακά.
Εκείνη το ΠΓΕ για το λουκάνικο Τρικάλων από το Επιμελητήριο τι απέγινε;